Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22103766

2019. június 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.

Iszonyatos mennyiségű adónk áramlik ki az országból

Orbán Viktor: Magyarország támogatja a Zöld-foki Köztársaság vízummentességét. Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda

Kövér László Ugandában és Etiópiában járt. A kiadott közlemény szerint Kövér László magas rangú parlamenti és állami vezetőkkel folytat hivatalos tárgyalásokat, és fogadja őt mindkét ország köztársasági elnöke. Ugandában ötmilliárd adóforintunkat felejtettek ott. Az erről szóló cikk elérhető ITT !

Afrikában, Ghánában már építünk valami sportkomplexumot uszodával, támogatjuk a népességrobbanás előtt álló Nigériát, Egyiptomba is jut az adónkból, most még ezt is bevállalják a nyakunkra. Mind a két ország nagyon szegény, de miért kell emiatt Magyarországot végképp leszegényíteni? Esetleg onnan is sikerül majd néhány magyar leszármazottat hazahozni? Hogy ez a mostani látogatás hány milliárd forint adónkba kerül? Egyelőre három milliárd adóforintunkról van szó.

Itt járt nálunk a Zöldfoki szigetek első embere is, ő is jócskán kapott. Megállapodtak a Zöldfoki szigetek vezetőivel, hogy 35 millió euróból (11 milliárd forint) magyar pénzből létrehoznak egy kötött segélyhitelprogramot, amit a Zöld-foki Köztársaság mezőgazdaságának, vízgazdálkodásának fejlesztésére fordítanak. Egy 15 millió eurós magánhitel lehetőségét is megnyitották, hogy a két ország vegyes vállalatokat hozhasson létre.

Ázsiában is szórják az adónkat, jócskán kap a török szultán a migránsok miatt, akik miatt  közben az EU és az ENSZ is támogatást fizet. Mindkét helyre tagdíjat fizetünk, de nagyon szeretjük most már a törököket is, jöhetnek vissza a tatárokkal, vagyis a mongolokkal egyetemben. A magyar meg vegye a vándorbotot, ha mindezek miatt felkopik az álla. A kommunista Vietnámban kórházat építünk, és vettünk 9 milliárd forintért Hanoiban, a fővárosban egy romot, aminek a helyén majd magyar művelődési ház épül. Ugyan kinek, minek?  

A határainkon túlra is elég sok milliárd kimegy, épülnek Ausztria kivételével minden szomszédos országban a stadionok és a fociakadémiák, a jégcsarnokok és újulnak meg óvodák, iskolák, templomok, zsinagógák. Fizetnek ki külföldre, főleg Ukrajnába és Romániába elég sok nyugdíjat olyanoknak, akik itt soha egyetlen percet nem dolgoztak nálunk, járulékot, adót nem fizettek, és bizony ingyenes nekik a betegellátás is. A magyarországi rokkantakat megrövidítették, az európai bíróság ítélete alapján rendezni kellene feléjük a tartozást, mert jogtalanul jártak el velük szemben. Erről törvényt kellene alkotni, de egyelőre szóba se kerül.

Ukrajnába és Romániába is fizetünk ki jelentős összegben munkabéreket is. Ukrajna például megadóztatja ezeket a béreket. Tetszik ezt érteni? A magyar adófizetők pénzét Ukrajna megadóztatja. Nagyon jól eléldegéltek Oroszország farvizén, de Amerika közbeavatkozott, és a következményeit úgy látszik, Magyarországra tolták, vagy a kormány önként bevállalta a 45 milliós ország támogatását.

A 20 ezer körüli letelepedési kötvény hasznát a Rogán-féle haveri kör már zsebre vágta, de  kötvényeket öt év után kamatokkal terhelten vissza kell vásárolni. 350 ezer euróba kerül mindennel együtt a kötvény, de soha egytől sem kérdezték meg, hogy honnan van ennyi pénze? A kötvényvisszavásárlási kötelezettséget a magyar adófizetőkre tolták, akárcsak az önkormányzatok 1400 milliárd forintos, csaknem teljes egészében devizahiteleinek törlesztését. Mindezek a tételek bizony megterhelik a költségvetést, és bizony az is, hogy a franciák sorra nyerik ellenünk a pereket nemzetközi bíróságok előtt a kafetériajegy forgalmazás elvétele miatt. Olcsóbb lett volna peren kívül megegyezni, de hát mi nem egyezkedünk. A magyar adófizetők fizetni valója 40 milliárd forint körül jó, ha megáll majd.

Természetesen csak a jéghegy csúcsát néztük át, de volt itt pénzszórás bejgli mámorban 2017 év végén, és 2018 év végén is. A magyar adófizetők ezzel se igazán jártak jól. Az unió által társasházak és családi házak szigetelésére biztosított, átszámítva 500 milliárd forint körüli pénzt a középületekre használják föl. Mi is szigetelhetünk – hitelből, amit ha nem tudunk majd visszafizetni, jöhet a kilakoltatás. Egy facés jegyzetíró szerint nem kellene a papírmunkával vacakolni, a kormány luxusrepülőivel fel kell szállni, és szétszórni a pénzünket.

Ilyen körülmények között próbálj meg talpon maradni Magyarország! Hogy a helyzet még elképesztőbb legyen, mindezek ellenére egyre csak nő a kormánypárt népszerűsége. Ez az ország már fordítva van bekötve! Villanyszerelők a megmondhatói, hogy ebből mekkora baj lehet… Az is fontos kérdés lenne, hogy mi ezzel a pénzszórással a cél? Az államadósság az egekbe szökött, ismét ötezer milliárd forint értékben készülnek állampapírt kibocsátani, és arra számítanak, hogy a magyar emberek felvásárolják. De mire kell ez a pénz? Egyik hitellel tömik be a másik hitelt? Meddig lesz képes mindezt elviselni az egyre szegényedő társadalom, a magyar vidék végképp el fog lehetetlenülni.

Békéscsaba, 2019. március 29.

Anton

Emlékeztető: „A hatalmon lévők, vagy a hatalom közelében sündörgők jövedelme bizony elképesztően magas. Jövedelmileg is, emberileg is jócskán elszakadtak a társadalomtól. Ez az olló az új parlament megalakulása után nem sokkal tovább nyílt, mert a saját jövedelmüket jócskán megemelték. Az általában veszteséges állami cégek vezetőinek a fizetését már korábban ötmillió forintra emelték, de kapnak jutalmat és prémiumot is. Korábban volt járulékplafon, amire égetően és nagyon sürgősen szükség lenne! Például ötszázezer forint jövedelemig lenne a fizetés járulékköteles, az afölötti rész nem! Jelenleg az összes jövedelem, ami akár hat-hét millió is lehet havonta, mind járulékköteles, így tehát nyugdíjalap is! Nem mellesleg, a járulékokat már adóként szedik be, és abból is szabad felhasználású pénz lesz! ” (Részlet a Mi az a járulékplafon, és mi az a nyugdíjplafon című cikkből) Hamarosan megjelennek a havi ötmilliós nyugdíjak!