Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23892672

2019. október 18.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Lukács napja van.
Holnap Nándor napja lesz.

Ismét Tusványos!

Július 23-tól 28-ig rendezik meg az idén a szokásos Tusványosi Szabadegyetemet a tusnádfürdői kempingben. A 3000 körüli résztvevő a szellemi táplálékon túl öt napon keresztül teljes ellátást kap, lesznek esténként jócskán szórakoztató programok is. A tusnádfürdői kempinget az adónkból építettek ki, és a szabadegyetemek költségeit is szabad viselnünk...

Az év többi napján az általunk kiépített kempinget vajon ki hasznosítja, kinek termel? Biztos, hogy azoknak, akiknek a terhére kiépítették? A kiépítéssel kapcsolatban elég érdekes információkat lehet az interneten olvasgatni...

Orbán Viktor miniszterelnök általában a rendezvény utolsó napján (idén valószínűleg július 28-án) szólal fel, és üzen haza az ELTARTÓINAK elég lekezelő stílusban. Vajon az idén mit fog hazaüzenni? Szóba hozza-e Soros Györgyöt? Egyszer a szabadegyetem hallgatóinak azt mondta, hogy ne felejtsék el, hogy a Fideszre kell szavazni, mert ha nem, akkor elzáródnak a pénzcsapok! Azok a bizonyos pénzcsapok a magyar társadalom által adóforintjainkból feltöltött államkasszán nyílnak óriásira! No nem a magyar egészségügyre, oktatásra, vagy szociális hálóra, vagyis nem a magyar adófizetők, a magyar társadalom javára.

A tusnádfürdői kemping felújításáról három évvel ezelőtti alfahir.hu-s cikk elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. július 2.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: Érdekes feladat lenne összeírni a közalapítványok, alapítványok, intézmények, intézetek névsorát, elérhetőségeit és a munkatársak fizetéseit. Amennyiben még az is megismerhető lenne, hogy hány milliárd forint adónkat emésztik fel évente, ledöbbennének az adófizetők. Akiknek a csekély jövedelméből már 48 százalék a levonás, a maradékból a világ legmagasabb, 27 százalékos áfájával be is tudnak vásárolni! Hogyan lenne ennyi maradékból megélhetés, családfenntartás, lakásvásárlás, így aztán jelentős lett a kivándorlás! A helyükre tízezrével hordják befelé a vendégmunkásoknak nevezett migránsokat.” (Részlet az Alapítványok, intézetek sokasága nyeli az adónkat! című cikkből)

Emlékeztető: „Életfontosságú mentőkötélnek nevezte Orbán Viktornak írt köszönőlevelében a nigériai Sokoto megyéspüspöke azt az 1 millió eurós támogatást, amit Magyarország biztosított a Hungary Helps Program keretében az afrikai egyházmegyének; egyben kifejezte meggyőződését, hogy a magyar segítség hozzájárul a nehéz helyzetben lévő emberek hazájukban maradásához a kivándorlás helyett – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden. A magyar kormány június elején határozott a nigériai keresztény és más üldözött kisebbségekhez tartozó családok támogatásáról, ezen közösségek helyben maradásának elősegítéséről.” (Részlet a Megköszönte az egymillió eurós segélyt egy nigériai megyéspüspök című cikkből, 2019. június 25.) A nagyvilágnak jut az adónkból, itthon egyre rosszabb helyzetbe kerül már nemcsak az egészségügy! Nigériának 200 millió lakosa van, népességrobbanás előtt állnak. Ott van a világ egyik legerősebb terrorszervezete, a Boko Haram.