Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22109976

2019. június 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.

Ismét Papcsák Ferenc lehet az MNB Felügyelőbizottságának elnöke

Az elmúlt három és fél évben a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvény szellemében járt el a jegybank felügyelőbizottsága – mondta Papcsák Ferenc, a Fidesz–KDNP frakció által a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Felügyelőbizottságának élére újból jelölt elnök az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén hétfőn, ahol a képviselők tíz igen, 4 nem szavazattal megszavazták a jelölését.

A gazdasági bizottság ülésén a képviselők szintén tíz igen, 4 nem szavazattal arról is döntöttek, hogy a KDNP által jelölt Szényei Gábor Andrást, a Fidesz-frakció által jelölt Madarász Lászlót és a Jobbik által jelölt Nyikos Lászlót újból javasolják felügyelőbizottsági tagnak. 

Az MSZP, a Párbeszéd és a DK által jelölt Mártha Imre Edgár jelölését 4 igen, 10 nem szavazattal elutasította a bizottság.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Hihetetlen, mennyire lázas semmittevés jellemezheti ennek a bizottságnak a munkáját! A jegybank minden kiadása a magyar adófizetőket, a nyeresége viszont a hat jegybanki alapítványt illeti, amihez a felügyelőbizottság elnöke asszisztál! Se munka, se felelősség, csak dől a magas jövedelem? Papcsák Ferenc ugyanolyan nagy pártkatona, mint Polt Péter vagy Domokos László. Volt már ő zuglói polgármester is, ahol első dolga volt a külön luxus illemhely kialakíttatása. Elszámoltatási és felelősségre vonási kormánybiztos is volt. Eredménye ugyanannyi, mint amennyi a másik híresség, Budai Gyula tevékenysége.

Lehet, hogy a jegybankban is szolgálja egy ilyen kényelmét? A luxus illemhelyről egy öt évvel ezelőtti anyag elérhető ITT

Békéscsaba, 2018. szeptember 17.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Havonta 3,5 millió forintot keres Papcsák Ferenc, a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottságának elnöke. A tagoknak 3 millió jár. E mellé méregdrága szolgálati autó is megilleti őket – derül ki az RTL kedd esti híradójából. Papcsák Ferencnek havi 615 ezer forintért bérelnek egy Audi A6-ost, amiben rengeteg extra – így bőrülés és különleges navigációs rendszer, valamint ultrahangos parkolóasszisztens is – van. Szényei Gábor, akit a KDNP jelölt a felügyelőbizottságba, havi 250 ezer forintért kap olyan autót, amilyet Orbán Viktor is használ, egy Volkswagen Multivant. A Fidesz által jelölt Madarász László pedig havi 200 ezerért járhat Volkswagen Passattal.” (Részlet a Milliós fizetések, több százezres autóbérlések az MNB felügyelőbizottságában című cikkből)