Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 24622434

2019. december 07.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Ambrus napja van.
Holnap Mária napja lesz.

Ismét ÁSZ-ellenőrzést kapnak az ellenzéki pártok

Az önkormányzati választás előtt, vagy jócskán a kampány alatt?

Jól ki van ez találva megint! A korábban Békés megyei Fideszes potentátként tevékenykedő Domokos László ÁSZ-elnök igazi pártkatonaként havi négymilliós fizetéssel hűséges teljesítő!

Az eddig nyolcmilliárd(!) adóforint kárt okozó kamupártok ellen, az egyre több milliárd forint magyar nyugdíjat élvező, elképesztő csalásokkal magyar nyugdíjat élvező egyre több ukránt szervezetten áthordják szavazni, ez ellen sincs egy szava se, a romák választás előtti „lekenyerezése” ellen.

Nemrégiben köszöntötte Semjén Zsolt az egymilliomodik(!) választójoggal rendelkező kettős állampolgárunkat. Más országok is megadják a kettős állampolgárságot, de nem adnak mellé választójogot, mert a választási eredmény következményeit nem ők szenvedik el, hanem az országhatárokon belül élők!

A 2012-ben életbe lépett, csak a Fidesznek kedvező választójogi törvény meg már csak hab arra a bizonyos tortára, amely alól állítólag a tortát már kilopták!

A Retteghetnek az ellenzéki pártok című cikk elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. július 15.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Rágalmazd meg ellenfeledet, és bár ő fogja megnyerni (évek múlva!) a pert, tied lesz a mandátum.” … ezt maga Orbán Viktor is figyelmébe ajánlotta híveinek még 2006-ban, amikor választási csalás elkövetésére biztatta őket. „Majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot” – mondta ekkor a későbbi miniszterelnök. Úgyhogy mostantól hívjuk osztjónapot-princípiumnak a fenti politikai viselkedést, amely minden erkölcsi és jogi aggályt alárendel a politikai hatékonyságnak.” (Részlet az Oszt jónapot. Orbántól tanulták a leckét: bátran tegyünk tönkre bárkit, legfeljebb később elvesztünk párt pert” című cikkből) Vona Gábor másfél év múlva meg is nyerte a pereket, de elvesztette a mandátumot! Oszt jónapot!