Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26236502

2020. március 31.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Árpád napja van.
Holnap Hugó napja lesz.

Indul az újabb termőföld-biznisz?

Vajon miért a legnagyobb értéket veri dobra megint a kormány? Ennyire üres az államkassza? 70 ezer forint/hektár/év az uniós támogatás, ami miatt az oligarchák máris lépni fognak!

A brexit miatt az idén még teljes befizetési éve lesz Nagy-Britanniának, de jövőre már nem járul hozzá az uniós költségvetéshez. Ez hatalmas kiesés lesz. Valószínűleg csökkeni fog a termőföld-támogatás is, és még az is lehet, hogy megművelési kötelezettséget fognak előírni. Jelenleg ugyanis parlagföldekre is kapják a több milliárdos támogtást.

Ne tessék elfelejteni, hogy NINCS ALKOTMÁNYOS VÉDELEM ALATT a termőföld (azé az ország, akié a föld, ha az oligarcháké, akkor az övék!), a vízbázis (a multik nagyon fenekednek érte!), a társadalombiztosítás (vagyis az egészségünk), és a nyugdíj (vagyis az idős korunk)! Mind a négy tétel immár végveszélyben van! Ezt hozta ránk a hol keresztény, hol nemzeti parlamenti kétharmad!

Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, amellyel egy időben adókötelessé tették a minimálbért. Vagyis a minimálbéres és az akár havi ötmilliós jövedelmű egyaránt 15 százalékkal adózik!

1994-98 között a Horn-kormánynak bőven megvolt a kétharmados többsége, mégsem alkotmányoztak! Hoztak egy olyan törvényt, hogy alkotmányozni csak négyötödös egyetértéssel lehessen. Ezt a törvényt a 2010-es úgynevezett fülkeforradalmi győzelem után azonnal törölte a Fidesz, és elkezdett alkotmányozni, és törvénygyárra minősítették a parlamentet. Kiforgatták az országot a sarkaiból, még a nevét is megváltoztatták (Magyar Köztársaságról Magyarországra). 1990 után az 1947 évi 20-as törvénynek nevezett alkotmányon annyi módosítás történt, hogy megalkotói rá se ismertek volna!

A soron következő földvásárlási lehetőségről, vagy termőföld-bizniszről, földmutyiról a pvivatbankakr.hu cikke elérhető ITT !

Békéscsaba, 2020. február 26.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „Iszonyatos a pénzszórás, a fél világnak jut már az adónkból, még mexikói templomfelújításra és háborús övezetek keresztényeinek támogatására is. Épült egy iskola az adónkból román területen, ahol mindössze annyi volt az elvárás, hogy ígérjék meg a leendő román tanulók szülei, hogy majd idővel megtanulnak esetleg magyarul a diákok. Közben pedig egyre több a lepusztult, elhanyagolt iskola a csonka honban. Erre mit lép a kormány? Felvesz 50 milliárd forint hitelt a magyarországi iskolák felújítására, esetleg iskolaépítésre! Két kórház épül Kenyában az adónkból, Vietnámban csak egy… Hogy mindezt meddig lesznek képesek az agyonadóztatott, jövedelem- és lakhatási szegénységben szenvedő magyarok elviselni, még nem derült ki, de valószínű, hogy ez a helyzet nem sokáig tartható már fenn.” (Részlet a Még pályára sem léptek, de már bajban vannak… című cikkből)

Emlékeztető: „A nemzetegyesítés szép, szimbolikus gesztusa fokozatosan az orbáni rendszerépítés martalékává vált. A Fidesz agresszív módon avatkozik bele a határon túli magyar közösségek életébe, lényegében szavazóautomatának tekintve a külhoni magyarokat, komoly pénzeket mozgósítva a cél érdekében. Mindezt a hazai közönség is érzékeli, így lett ismét kitapintható a határon túli magyarokkal szembeni ellenérzés” (Részlet a Trianon 100 és a nemzeti összetartozás című cikkből) Oszd meg és uralkodj?