Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26273064

2020. április 01.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Hugó napja van.
Holnap Áron napja lesz.

Igaza van Simonka Györgynek, korunk vértanújának

Talán furcsán hangzik, de Simonka György és én lényegében ugyanazt gondoljuk Simonka György most zajló ügyéről. Lényegében: ez fontos kitétel.

Simonka György még mint a Fides–-KDNP Békés megyei országgyűlési képviselőjelöltje (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Nekem ugyanis semmiféle elképzelésem sincs arról, hogy kikből állhat az a bizonyos „igen befolyásos csoport”, amiről a „bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények” elkövetésével megvádolt fideszes parlamenti képviselő beszélt a napokban adott exkluzív interjúiban.

Viccelődhetnék most azzal, hogy persze, Soros György keze biztos a politikus körzetébe, a Viharsarok mélyére is elér, de nem lenne ízléses. Egy éve jártam ugyanis Pusztaottlakán, Simonka falujában, és soha nem felejtem el azt az ijedtséget és rémületet, ami jó pár ember tekintetéből sugárzott, mikor egykori polgármesterük viselt dolgairól érdeklődtem. Elég egyértelműnek tűnt, hogy ki az, aki immár mentelmi jog nélkül is igen befolyásosnak számít Dél-Békésben.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: magyarhang.org

Az OrosCafé 2020. január 20-ai videója:

Emlékeztető: „A Központi Nyomozó Főügyészség bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot Simonka György fideszes országgyűlési képviselő és 32 társa ellen a Fővárosi Törvényszéken – írták közleményükben. A vádirat lényege szerint Simonka György és társai  jogellenes módon akarták megszerezni a zöldség-gyümölcs termelői csoportoknak és a termelői szervezeteknek kiírt uniós és hazai pályázati támogatásokat. Simonka tavaly novemberi meggyanúsítása idején az ügyészség azt közölte: a képviselő rendelkezései szerint lebonyolított beruházásokkal okozott vagyoni hátrány meghaladja az 1,4 milliárd forintot.” (Részlet a Vádat emeltek a fideszes Simonka György és társai ellen című cikkből)