Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20712913

2019. március 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Benedek napja van.
Holnap Beáta napja lesz.

Hová kerülnek az adóforintjaink?

A lakástakarékpénztáraknak nyújtott állami támogatás sok vagy kevés? Máshonnan is lenne mit elvonni…

Forrás: Balczó Zoltán EU-s képviselő idővonala

2012-ben még az Államadósság Kezelő Központ, vagyis az állam árusította a letelepedési kötvényeket, amelynek 300 ezer euró körül van darabja. Hogy honnan van ennyi pénze a „vásárlónak”, azt nem vizsgálják. Rogán Antal még, mint a parlamenti gazdasági bizottság vezetője előterjesztést tett és a parlament el is fogadta azt a törvényt, hogy offshore cégek, oligarchák, vagyis magánszemélyek árulják a kötvényeket. Jócskán meg is gazdagodtak rajta! Öt év után vissza kell vásárolni kamatokkal terhelten a kötvényeket. Csak 2017-ben 21 milliárdot buktak a magyar adófizetők, mert a visszavásárlási kötelezettség a magyar adófizetőket terheli. Jövőre már jóval nagyobb lesz a teher, mert egyre több letelepedési kötvényt adtak el a haverok. Az összeg bizony akár a 60 milliárd forintot is elérheti!

A franciáktól elvették a kafetéria forgalmazás lehetőségét, ami miatt a franciák perelik Magyarországot. Több mint 10 milliárd forintot már kifizettünk, de hozzáértők szerint az összeg akár 40 milliárd forint is. Nemzetközi bíróságokon zajlanak a méregdrága perek. Jobb lett volna peren kívül megegyezni… A magyar társadalom a készfizető kezes ebben az esetben is, a letelepedési kötvényekhez hasonlóan. Ez a két tétel csak két csepp a tengerben! Már a fél világot támogatja az adónkból a kormány, miközben itthon egyre rosszabb helyzetbe kerülnek az emberek!

Egy facés jegyzetíró szerint Magyarország államformája Mészáros Lőrinc. Szerinte Orbán Viktornál a szavak és a tettek nincsenek köszönőviszonyban, mert még sohasem találkoztak! Hitte volna a magyar ember, hogy még az IGAZ szó is hiánycikk lesz, ráadásul kereszténynek mondott kormány idején. Az új salátaminiszter (Kásler Miklós) szerint a tíz parancsolat betartása az esetek 80 százalékában gyógyít. Ideje lenne olvasgatni és aszerint kormányozni. Félelmetes, hogy a kereszténydemokrata politikusok is beállnak ebbe a rombolásba! 

Békéscsaba, 2018. október 18.

F. I.

Emlékeztető: „A lakosság részére biztosított uniós pénzből nem a családi házak és a társasházak lesznek, illetve már vannak szigetelve, hanem a középületek. Állítólag nagy nehezen rábólintott az unió, hogy Lázár János ezt is megtehesse. A lakosság is szigetelhet – hitelből. Erre a hitelre is könnyen ráfázhatnak az azt igénybevevők, úgy járhatnak, mint a devizahitelesek! A családok évéből is sikerül csalások évét kreálni. Itt már semmi nem az, aminek látszik. Főleg a magyar vidék rohamosan vágtat az ellehetetlenülés irányába. A budapesti vízfej meg nagyon jól elszórakozik, sokszor a minisztériumokban, sokszor a parlamentben.” (Részlet A kétharmados parlamenti többség mindent visz című cikkből) Most meg elvették tőlünk a lakástakarékpénztárral kapcsolatos lehetőséget is, miközben az oligarchák egyre gazdagodnak!