Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25248082

2020. január 19.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Sebestyén napja van.
Holnap Ágnes napja lesz.

Hogyan lehetséges?

Az új csoda, a Felcsúton 12,5 milliárdért megépült sportlétesítmény. Fotó: 24.hu

Hogyan lehetséges az, hogy egy kormány adóként szedi be a járulékokat, és szabad felhasználású pénzeszközt csinál belőle?

Hogyan lehetséges az, hogy a jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket terheli, az összes nyereséget meg kiviszi hat jegybanki alapítványba?

Hogyan lehetséges az, hogy a szerény jövedelmű lakosság fizeti a világ legmagasabb, 27 százalékos áfáját?

Hogyan lehetséges az, hogy nálunk a legmagasabbak a bankköltségek?

Hogyan lehetséges az, hogy a társasági adó jelentős részét (az idén 125 milliárd forintot!) kiszerveznek az államkasszából a TAO-ba sportra, stadion- és egyéb létesítmények építésére, és a focisták hatalmas, adókedvezménnyel is támogatott giga jövedelmére? 

Hogyan lehetséges az, hogy a magyar egészségügy, oktatás, szociális helyzet rendbetétele helyett a magyar adóforintok jelentős része kikerül Magyarországról, és már nemcsak a határokon túlra, hanem Afrikába és ázsiai diktatúrákba is?

Hogyan lehetséges az, hogy egyre több a havi egymillió fölötti, és egyre szaporodik a havi ötmilliós jövedelmű, és nincs se járulék-, se nyugdíjplafon. Ezeknek a nyugdíja bizony havi ötmillió forint is lehet majd, mert van nekik jutalom és prémium, és egyéb jövedelmük is.

Hogyan lehetséges, hogy ennyi, a magyar társadalom számára kedvezőtlen döntést követően is egyre nő a kormánypárt népszerűsége?

Hogyan lehetséges az, hogy az Ukrajnába folyósított magyar bérek fizetések emelésére 2,5 milliárd adóforintunkat biztosít a magyar kormány?

Összefoglalva:

Elgondolkodott-e már valaki azon, hogy miből fogjuk fenntartani ezt a sok feleslegesen nagyra méretezett óriási stadiont és egyéb sportlétesítményt itthon és immár a határainkon túl is? Rajtunk ki fog segíteni, ha a nagy kormányzati pénzszórás miatt bajba kerül Magyarország? Mert nem a magyar adófizetők szórják a pénzt, mint ahogy szeretné a hatalom elhitetni a nagyérdeművel, hanem a kormány!

A korrupciós és a pénzszórási szokásain amennyiben nem változtat, és nem állítja meg a forint gyengülését a kormány és a jegybank, nagy bajba kerülünk. Ilyen népes és ilyen magas jövedelmű hatalom még soha nem uralkodott a magyar társadalmon! Jövedelmileg is, emberileg is elszakadtak tőlünk! Ráadásul megadóztatják már a minimálbért is, és a gyalázatos egykulcsos adó miatt 15 százalékkal adóznak ők is, meg a havi ötmilliós jövedelmű potentátok! Egyre több a magyarországi adófizetést elkerülő offshore lovagunk is, és bizony továbbra sincsenek online pénztárgépekkel az adóhatósághoz a hatalmas hasznot termelő kaszinók! Adót fizetni nálunk igazából csak a jövedelemhez alig jutóknak kell, akik nem olyan dörzsöltek, mint a kebelbéliek.

Békéscsaba, 2019. szeptember 25.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „Lehet vidáman elmúlt nyolcévezni, gyurcsányozni, de arról is beszélni kell, hogy a 2010-es kormányváltást megelőző év végén még „csak” 20,4 ezermilliárd forint volt az államadósság úgy, hogy akkor gazdasági világválság volt. Ilyen körülmények között indul el a paksi bővítés kedvezőtlen kamatozású orosz hitelből és a Budapest–Kelebia vasútvonal felújítása, amely beruházás Kínának lenne fontos. Kínai hitelből Magyarország állja a számlát, és az építkezésen sok kínai vendégmunkás lesz majd jelen. Szakértők szerint az utóbbi beruházás jó esetben 1200 év múlva megtérül…” (Részlet a 31 ezermilliárd forint felett az államadósság című cikkből)

Emlékeztető: „A migráns vendégmunkásoknak megoldják a lakáskörülményeit és még tolmácsot is fogadnak melléjük. A magyar devizahiteleseket a sorsukra hagyják, és nem is törődik a kormány azzal, hogy hová költözik a szerencsétlenné tett kilakoltatott. Szerbiával egészségügyi megállapodást is kötött a kormány, de nem kötött ilyen megállapodást a magyar társadalommal. Vajon hány milliárd adóforintunk repül megint át a szerbekhez a kerítés felett? A járulékokat már adóként szedik be, és szabad felhasználású pénz lesz abból is. A forint gyengülése, illetve gyengítése miatt elszabadul az infláció. A magyar társadalom számára jó hírek nem igazán kerülnek elő az óriási kormányzati propagandából, azok leginkább arra vonatkozóan adnak tanácsot, hogy kit kell gyűlölnünk!” (Részlet a Migránspárti Orbán-kormány című cikkből) 

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)