Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20730055

2019. március 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Benedek napja van.
Holnap Beáta napja lesz.

Hatalomátvétel a HírTV-nél

Kálmán Olgának biztos távoznia kell - Szikszai Péteré a hatalom

A Magyar Hang információi szerint szerda délelőtt tíz óra előtt megérkezett a televízió épületébe Nyerges Zsolt tulajdonos, valamint a régi vezetők közül Liszkay Gábor, Szikszai Péter, Mentes Katalin és Korda Judit is. A lap úgy tudja, hogy Kálmán Olgával már tárgyalnak és biztosan távozik. A televízió munkatársait fél 11-re hívták állománygyűlésre.

Frissítés: Vége a gyűlésnek

Véget ért az állománygyűlés a HírTV-nél: Szikszaié a hatalom, Csintalan nem teszi be többé oda a lábát. A HírTV bejáratán már 10:40-kor kijött Csintalan Sándor, aki elmondta, hogy kirúgásokról nem esett szó az állományin, de kérdezni sem lehetett az új vezetőségtől.

Mint mondta, Szikszai Péteré lett a hatalom, Répásy Bálint lett az új vezérigazgató (ő a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-nél eddig üzletfejlesztési igazgatóként dolgozott), Korda Judit személyében pedig új vezérigazgató-helyettes lesz. A Mediaworks-t vezető Liszkay Gábor pedig „médiatanácsadóként" lesz jelen. 

Nyerges Zsolt most is nagyon korrekt volt, és elmondta, hogy a HírTV finanszírozható, és megvan a garancia a folytatásra.

Csintalan szerint azonban a nevekből kikövetkeztethető a jövő, hiszen mondjuk a „Szikszai nem arról híres, hogy nem vérengzik”. Elmondta azt is: már a délutáni Tantusz sem megy le műsorban. „Én a Szikszaival nem dolgozom, be nem teszem ide a lábam” – fogalmazott, hozzátéve, hogy kirúgásokról nem volt szó az állományin.

A folytatás, illetve a teljes cikk néhány további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Az egész pályás letámadás tehát véget ért. A választók 49 százaléka szavazott a Fideszre, 51 százalék az ellenzékre, csak hát a Fidesz saját fazonjára igazított választójogi törvénnyel a győztes mindent visz, mert töredékszavazatok nagy része alapján elnyerhető képviselői helyek hozzájuk kerülnek. Ehhez jött még hozzá a sok levélszavazat és az Ukrajnából magas magyar nyugdíjért átjárók népes tábora. Jövőre már sok szabolcsi faluban ők választják meg a polgármestert.

Elég sok kínos eset volt a választás estéjén, vagy éjszakáján, ami a kihirdetett végeredményre is hatással lehetetett. A harmadik kétharmados parlamenti többség elbizonytalanítja a magyar átlagpolgárt, vagyis már a megélhetést is. A Fidesz-propaganda fog most már dőlni a Hír Tv-ben is. Igaz hírekhez hozzájutni vajon hol lehet még? Kellene megint a Szabad Európa Rádió!

Simicska Lajos megkapta a cége által végzett beruházás G-nap miatti befejezetlensége okán a kártérítést, és valamennyi termőföld megtartása mellett mindent eladott.

Békéscsaba, 2018. augusztus 1.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „Úgy látom a történelmi helyzetet, hogy véget ért a száz év magyar magány korszaka. Újra erősek vagyunk, elszántak vagyunk, bátrak vagyunk, van erőnk, van pénzünk, vannak erőforrásaink, és az elmúlt években bebizonyítottuk a szomszédainknak, hogy aki a magyarokkal együttműködik, az jól jár.” (Részlet Orbán Viktor tusnádfürdői beszédéből) Akik mindig rosszul járnak, azok a magyar adófizetők, mert már a fél világot támogatják az adónkból.

 Emlékeztető 2.: „Akkor járunk el helyesen, ha a saját észjárásunknak megfelelően, a magunk akarata szerint a valóságot is képesek vagyunk hajlítani. Politikusként ebben látom az innováció lényegét.” (Orbán Viktor miniszterelnök 2018. május 29-én az Ericsson Magyarország székházavatóján) A hazudozás új neve a valóság hajlítása.

Emlékeztető 3.: „Keleti és déli veszély fenyegeti Európát, a keletit úgy hívják Oroszország, a délit úgy, hogy terrorizmus – mondta Orbán Viktor a brüsszeli NATO csúccsal kapcsolatban.” (Részlet a Két fronton is veszélyt lát Orbán című cikkből, 2018. július)