Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27179777

2020. június 01.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Tünde napja van.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.

Határontúli magyarok levele Morvai Krisztinának - Hontalanok dalával (videó) - frissítve

Tisztelt Krisztina!

A sorsukra hagyott határon túli magyarok tiszta szívből kívánják, hogy az EU parlamentjében végre helyet kapjon az a lelkes hazaszerető csapat, akik nem engedik tovább a szőnyeg alá söpörni az elszakított nemzettársaikat igazságtalanul sújtó problémákat.

Hiszünk és reménykedünk, hogy az Ön fáradozásai meghozzák az esélyt, sorsunk méltó módon való rendezésére. Ehhez kívánunk jó egészséget. Hisszük, láttuk, hogy az erő Önben és társaiban megvan hozzá.

Egy, a reményt feladni nem akaró, határkő rombolók lelkes kis csapata, zenés versében elmondja hogyan érez, keserűséggel, de töretlen hittel.

A szövegíró a Vajdasági Patyi Károly, a versmondó a felvidéki Marosi Krisztina, a zene és ének Ballai László Erdélyből. Mi hárman soha nem láttuk egymást, de közös sorsunk, mindennapi megpróbáltatásaink összekovácsolnak. Ez a nem egy profi stúdióban készült internetes eszközökkel hangszerelt dalunk az anyaországhoz szól.

 

Szakítson rá pár percet, hallgassa meg. Reméljük ez is erőt ad áldásos tevékenységéhez.

Sok sikert!

Tisztelettel:
Határkőrombolók

barikád.hu

Frissítés:

Tisztelt Szerkesztőség!

Köszönet, hogy valaki emlékezik még ránk, magyarokra, hontalanokra. Valaki szól értünk. Nekünk már nincs szavazati joguk, így már a "politikai elitnek" nem jelentünk semmit. Nem keres minket már otthon senki. Helyünkre már az "újak" álltak.

Pedig mi továbbra is magyarok maradtunk!

Köszönet a szép zenéért.

Tisztelettel:
Gyula, Svájc

Forrás: barikad.hu