Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27218085

2020. június 04.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Bulcsú napja van.
Holnap Fatime napja lesz.

Határon túlról érkező Fidesz-szavazatok

Nagyon sok ország megadja a kettős állampolgárságot, de nem ad mellé választójogot, mert annak következményeit nem ők, hanem az adott ország határain belül élők viselik!

Áder János 1993. szeptember 28-án a parlamentben elmondott beszédében több okot is felsorolt, hogy a Fidesz miért nem támogatja a választójognak azt a kiterjesztését, amit aztán 2011-ben a Fidesz kétharmados hatalma birtokában mégis kiterjesztett. Az azóta köztársasági elnökké lett Áder érvei az alábbiak voltak: 

  • Nem támogatjuk azért, mert elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon, 

  • akik nem adófizető polgárai az országnak, 

  • és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötődése nincs is már az országhoz. 

  • Nem támogatjuk a választójog kiterjesztését azért sem, mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága.

  • Nem támogathatjuk azért sem, mert ez jelentősen növelné a költségeket. (444.hu)

Nemrégiben köszöntötte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az egymilliomodik kettős állampolgárunkat, és természetesen választójoguk is van.

Május 26-án Ukrajnából 30 készenléti rendőr felvezetésével áthordták a magas magyar nyugdíjat élvezőket szavazni, és jöttek levélszavazatok is bőséggel a határon túlról a Fideszre. Egy alapítvány már gyűjti a világ minden táján élő magyar leszármazottakat, és hamarosan ők is szavazni fognak. Félő, hogy a vendégmunkásnak nevezett, Ázsiából, Belső-Ukrajnából, Szerbiából, Venezuelából és egyéb országokból érkező migránsok is hamarosan Fidesz-szavazók lesznek...

Nem lehet tudni, hogy Ukrajnából hány ezer csalással létrejött magyarországi állandó lakcímre bejelentkező, magas magyar nyugdíjat élvező ukrán–magyar kettős állampolgár jött át szervezetten 30 fős készenléti rendőri biztosítás mellett a Fideszre szavazni. Ukrajna és Szerbia még nem uniós tagállam, mégis szavazhattak. A határon túli magyarok vajon felfogják, hogy szavazatuk következményeit nem nekik, hanem nekünk kell elviselni? Éket ver a hatalom közénk, ezt illene észrevennetek! Azt az adatot is jó lenne megismerni, hogy hány milliárd adóforintjába kerül a magyar adófizetőknek a levélszavazás és kampánya?

Sok csonka honban élő magyarban felvetődik már a kérdés, hogy mikor lesz végre Magyarországon csalásmentes választás? Meddig lehet életben tartani azt a csak a Fidesznek kedvező 2012. január 1-jén hatályba léptetett választójogi törvényt, amely örök időkre bebetonozza Magyarországon a Fidesz hatalmát?

Az alfahir.hu cikke a május 26-ai uniós választás határon túli szavazóiról ITT !

A szavazatoknak kemény ára van! Eddig is nagyon sok milliárd adóforint ment ki Romániába, és újabb, ezúttal 97 milliárd forint megy ki, vagy már kiment felzárkóztatásra, és kimegy 1,9 milliárd médiatámogatásra is. Az RMDSZ választási kampányára is mehetett ki támogatás, és csak az Isten a megmondhatója, hogy még mire! Szabolcs–Szatmár–Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, vagy Békés megye felzárkózik-e valaha nem az unióhoz, hanem csak Pest megyéhez, arról nincs szó!

A Romániába kiáramló gazdasági támogatásról szóló cikk elérhető ITT !

2015 november cikk a Vajdaság gazdaságfejlesztésére biztosított magyar adóforintokról ITT !

Egy milliárd adónk ment ki korábban a Vajdaságba házvásárlásra. Az igénylők ötmillió forint vissza nem térítendő támogatást kaptak. Az egyik jól járó vajdasági magyar elmondta, hogy náluk nagyon olcsók a házak, még bútort is tudott vásárolni a pénzből. A magyarországi devizahitelesek is valószínűleg örültek volna egy ilyen lehetőségnek, és az a sok magyar fiatal, aki képtelen az alacsony jövedelem miatt lakáshoz jutni, nem biztos, hogy kiment volna Nyugatra dolgozni, ha lett volna neki ilyen lehetőség. Pásztor István, a VMSZ elnöke megjegyezte, hogy nagyon jól jött a pénz, de mivel nagyon sok az igénylő, kevés volt. Lehet, hogy érkezni fognak ki újabb milliárdok? Szerbiával rendkívül jó a kormány kapcsolata. A Budapest–Belgrád vasútvonal felújítása, illetve megépítése Kínának fontos. Kína erre HITELT ad Magyarországnak neki jó kamatra… Paks II-re jön a magas kamatú orosz hitel. Már elég sok potentátot alkalmaznak ott a feladatra havi 3,5 milliós fizetéssel.

A stadionok épülnek bőszen már nemcsak itthon, hanem végig a határaink mentén Ausztria kivételével minden országban. Az RMDSZ elnökének falujában is épült valami csodás sportlétesítmény. Remélhetőleg lehetőséget kap a magyar adófizető annak is a fenntartására. Az RMDSZ egyébként két képviselőt tud küldeni az uniós parlamentbe. Szlovákiából nem lesz kint magyar képviselő.

A sokak által tűzfészeknek tartott Balkánon elég sok milliárd adóforintunkat elszór a kormány, szinte minden ország választási kampányába beleavatkozik. Macedóniában és Szlovéniában lebukott a miniszterelnök-jelöltjük, mind a kettőt két évre ítélték főleg korrupció miatt. A macedónt be is hozták elég furcsa körülmények között, itt él Magyarországon. Most nemzetközi elfogatóparancs van ellene, de nem biztos, hogy kiadja a magyar kormány. Az azeri baltás gyilkost korábban kiadta… Szlovéniában Habony Árpád nagyon jelen van, már televíziós csatornája is van ott is.

Nagyon sok beruházás, templomfelújítás, óvodák, iskolák felújítása fog megtörténni a határainkon túl. Mintha itthon minden rendben lenne… Az oligarchák és a multik nem igazán vesznek részt az adófizetésben, csak lakmároznak belőle. Ezen is ideje lenne változtatni, mert a nagy bevétel tőlük jöhetne, nem a keményen dolgozó magyar kisembertől, akinek a keresetéből 48 százalékot különböző címeken levonnak! A maradékból bevásárolhat, 27 százalékos áfával. A határon túliak vajon nem tudják, hogy mennyire leszakadóban van már a Fidesz és potentátjai miatt is magyar társadalom? Amennyiben itthon minden rendben lenne, akkor áldás a támogatásukra, de ez sajnos messze nincs így!

Mi fog előbb-utóbb itthon megszorításhoz vezetni? Erről készült tavaly júniusi írásunk elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. május 28.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A Kommunista Ifjúsági Szövetségből indultak (1988/89), Soros György finanszírozta a Fidesz és a Szabad Demokraták Szövetségének indulását. Orbán Viktor és több Fidesz-alapító társa Soros ösztöndíjas volt. Schmidt Mária, a Terror Háza örökös főigazgatója és temérdek közalapítvány kasszakezelője, NER-lovagnő például három évig volt Soros György támogatottja. Ő nem mellesleg 2007-ben pártot szervezett a Fidesz ellen, de miután nem jött össze a dolog, visszatért és vissza is fogadták a húsosfazék mellé.” (Pálfordulások sora, avagy kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda című cikkből)