Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27318509

2020. június 12.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Villő napja van.
Holnap Antal, Anett napja lesz.

Hamis zászlós hadműveletek után gazdasági háború

Egyelőre Kína ellen folytatja Amerika ezt a bizonyos gazdasági háborút, akik felé jócskán el van adósodva a világ legerősebb gazdasága. Főleg a Huwei kínai óriást támadják megnevezés nélkül.

A németek ellen is készül az amerikai csomag, a német autó-behozatalra készülnek adókat kivetni. Erre a németek úgy készülnek fel, hogy visszafogták nálunk a kecskeméti Mercedes bővítését célzó beruházásokat, de lehet, hogy a BMW is visszább lép Debrecenben. Nemcsak a robotizáció jelent veszélyt az autógyárakra, hanem Amerikának ez a lépése is. Vagyis Európát is igyekszik jócskán gyengíteni Amerika. Az is egyfajta gyengítés, hogy a volt keleti blokk országainak miniszterelnökeit Washingtonban fogadták…

A hamis zászlós hadműveletekkel Amerika szabadította rá a migránsáradatot Európára!

Mi az a hamis zászlós hadművelet? „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)

Amerika háborúi által nekünk okozott károk… A 2015 februárjában készült írásunk elérhető ITT

Békéscsaba, 2019. május 17.

Anton

Emlékeztető a két Kennedytől:

„Washingtonban a valódi vezetők láthatatlanok és hatalmukat a színpad mögül gyakorolják.” (Robert Kennedy, az Egyesült Államok elnökjelöltje. 1967-ben az elnökválasztási kampánykörútján egy Los Angeles-i szállodában meggyilkolták)

 „A titkos szó ellenszenves egy szabad és nyitott társadalomban, népünk örökletesen és történelmileg ellenzi a titkos eskükkel létrejött titkos társaságokat és titkos eljárásokat. Ellenszegülünk a világ egy monolitikus és szégyenteljes összeesküvésének, mely kizárólag titkolt eszközökön alapul, hogy befolyását növelje, inkább beszivárgással, mint nyílt támadással, felforgatással, megfélemlítéssel a szabad választás helyett. Ez egy rendszer, amit megterveztek, óriási emberi és anyagi forrásokkal egy igen hatékony gépezetben, amely katonai, diplomáciai, felderítési, gazdasági, tudományos és politikai műveletekből áll. Munkálkodásai rejtettek, nem publikusak. Hibáit eltemetik, nem reklámozzák, ellenzőit elhallgattatják, nem dicsőítik. Nem kérdőjelezik meg kiadásaikat, titkaikat.” (John F. Kennedy volt amerikai elnök) Hivatalban lévő elnökként Dallasban lelőtték.