Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27028145

2020. május 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

Halottak tértek vissza, hogy aláírjanak a Munkáspárt és a Mi Hazánk zuglói jelöltjeinek

A Munkáspárt és a Mi Hazánk polgármester- és képviselő-jelöltjei annyira népszerűek Zuglóban, hogy még a kerület elhunyt polgárai közül is sokan őket támogatják – derül ki Várnai László, a Civilzugló Egyesület polgármester-jelöltjének blogbejegyzéséből. 

„Dr Papp Imre a Helyi Választási Iroda vezetője tájékoztatja a bizottságot, hogy az alánlóíveken több személy passzív státuszba került a Központi Névjegyzékben. A HVI szerint alappal feltételezhető, hogy ezen aláírástevők az aláírás időpontja előtt elhunytak.” – áll Koch János munkáspárti és Czeglédi János Mi Hazánk-os polgármester-jelölt, illetve a két párt több képviselő-jelöltjének nyilvántartásba vételi határozatában megjegyzésként. A Helyi Választási Iroda felkérte a Helyi Választási Bizottságot, hogy „a szükséges intézkedéseket tegye meg",  Várnai szerint a paranormális jelenség oka mögött az állhat, hogy „egész egyszerűen más pártoktól kapott régi, illegálisan rögzített adatokat, lemásolt ajánlóíveket írtak át, az aláírásokkal együtt„.

Hozzáteszi, hogy ez a választás rendjének megsértése, illetve a magán- és közokirat hamisítás tényállását is kimeríti.

„Remélem e nyilvánvaló csalások ellen ugyanolyan rámenősséggel és gyorsasággal jár el a rendőrség, mint Pikó Andrásék ellen.” – jegyzi meg Várnai. 

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Nem fog történni semmi különösebb ellenük, nálunk nem az igazság számít, hanem az, aki osztja! Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, A nyolcadik kerület korábbi polgármestere szítja a tüzet Pikóék ellen. A kamupártok ellen nem történik semmi, pedig eddig már nyolc milliárd forint kárt okoztak. Mivel azok nagyon fontosak a kormánypártnak, ezért aztán kifizetteti a magyar adófizetőkkel ezt a számlát is, hasonlóan a rájuk szavazó ukránok nyugdíjához. A két hunyó a fenti esetben Toroczkai László és Thürmer Gyula pártja.

Lesz még valaha tiszta választás Magyarországon?

Békéscsaba, 2019. szeptember 16.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Egyre többen jönnek Ukrajnából magas potya magyar nyugdíjért úgy, hogy itt soha se adót, se járulékot nem fizettek! Mivel állandó lakosnak jelentkeznek be Magyarországon (általában szabolcsi falvakban, sok esetben már a ravatalozókba is…), ugyanolyan választójoguk van, mint a magyarországi járulék- és adófizetőknek. A nyugdíjuk viszont a szabolcsi nyugdíjasok juttatásának sokszor a többszöröse. Kijevben hamis jövedelmi adatokat adnak meg nekik, ahelyett, hogy a magyar hatóság az utolsó havi nyugdíjas szelvényük alapján forintosítaná a nyugdíjat, hitelt ad a hamis adatoknak, és a 25-30 ezer forintos nyugdíj helyett akár 300 ezer forintos(!) nyugdíjat is képes folyósítani. A betegellátás is ingyenes nekik. Le is szavaznak hálából a mindezt lehetővé tevő Fideszre. Kaphattak az egyszerűsített honosítással akár bűnözők is magyar iratokat. Nemrégiben egy ilyet elfogtak Kassán a szlovák hatóságok.” (Részlet A fél világnak jut már az adóforintjainkból című cikkből) Az ukrán nyugdíjasok is megkapják a 9000 forintos rezsiutalványt is, amit valószínűleg el fognak adni. Jár majd nekik a nyugdíjprémium is.