Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25247128

2020. január 18.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Sára napja van.
Holnap Sebestyén napja lesz.

Hadházy: Teniszpályás luxusbirtoka van Borkainénak

Teniszpályával és istállóval is rendelkező birtoka van Sokorópátkán Borkai Zsolt győri polgármester feleségének – írta a Facebookon Hadházy Ákos független parlamenti képviselő. A politikus szerint a fegyveres őrökkel őrzött birtok hat összevásárolt telekből állt össze és ennek igazolásaként a tulajdoni lapról is töltött fel képet.

Borkainé Havassy Myrtill telkén – írja Hadházy – néhány évvel ezelőtt még semmi nem volt, 2012 óta azonban felhúztak egy központi épületet, valamint van istálló, karám, szőlő és egy kiserdő is található. Sőt, a politikus állítólag azt hallotta a háznál dolgozó építőmunkásoktól, hogy egy jakuzzit is építettek, valamint azt, hogy az egész, 4 hektáros területet alagcsövezték, amelynek a költsége több tízmillió forint.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

A szövevényes hálózat egyik nagyon jól járó embere az az ügyvéd, aki kaszinókat üzemeltet, amelyeket a minél nagyobb profit érdekében nem szabad bevezetni online pénztárgépekkel az adóhatósághoz. Lehet akár adóparadicsomokba kihordani a tetemes bevételt. Mindehhez a magyar kormány, illetve Varga Mihály pénzügyminiszter asszisztál. A kaszinók működtetőjéről bővebben ITT !

Magyar Bálint a maffiahálózatról, a maffiacsaládokról és a keresztapáról:

Győri királyfiból erkölcsi és politikai koldus: Borkai útja a lakótelepről az aranyon át a biztos bukásig címmel forog egy tanulságos összeállítás az interneten. Borkai mindössze két évvel fiatalabb, mint Orbán Viktor miniszterelnök. A győrieken múlik, hogy polgármester marad-e, de mi lesz utána?

A Pornhub pornóoldalról már kedden törölték a Borkai Zsoltról és Rákosfalvy Zoltánról készült orgiavideót. Ezt a képen szereplő jogtulajdonosok, azaz Borkai és Rákosfalvy kérhette, hiszen a róluk készült felvételek a tudtuk és beleegyezésük nélkül kerültek nyilvánosságra – írja az Index.

A maffiacsaládok sorába feliratkozhatott már jóval korábban Borkai Zsolt családja is. Nemcsak ő és a felesége, hanem már két felnőtt gyermekük is igen jól járhatott. A fia egymillió forintos jövedelmet húz munka nélkül havonta egy cégtől, a lánya kapott egy éttermet. Az édesanyának meg egy teniszpályás luxusbirtok jutott. Mivel nem vonták be Borkai diplomata útlevelét, „motozás” nélkül röpködhet a nagyvilágba, és szedi az olimpikoni járadékot is.

Ez ma a kis magyar valóság! Vagy egyre inkább a nagy magyar valóság! És el kell, hogy dőljön végre az is, hogy megindul-e az erkölcsi megújulás, vagy következmények nélküli országként tovább dagonyázunk szemlesütve a rossz oldalán!

Békéscsaba, 2019. október 11.

Összeállította: Forgó Irén

Emlékeztető: „Nem mellesleg Szijjártó Péter és Tarsoly Csaba a győri képviselő-testület padsoraiban egymás mellett ült. Kiderült a botrány során, hogy a külkereskedelmi és külügyminisztérium előszeretettel fektette be az állami pénzt a Quaestor-ba. Az utolsó pillanatban Tarsoly haver a külügynek kiadta a milliárdokat. Elszámoltatás és felelősségre vonás nélkül. Nagyon sokat buktak és buknak a magyar adófizetők az úgynevezett keleti nyitással is. Magyarország nem az uniós tagállamokkal ápol jó kapcsolatokat, hanem ázsiai kommunista országokkal és ázsiai diktátorokkal.” (Részlet az Összeállítás a Győrben történtekről című cikkből)