Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22181320

2019. június 25.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Vilmos napja van.
Holnap János napja lesz.

Habonyizmus balkáni körúton, kevesebb sikerrel

A Balkánon is szórták az adónkat különböző kampányokra, stadionokra, miegyébre. Beleavatkoztak a szerbiai (ott sikerrel), a szlovéniai és a macedóniai választásokba.

Orbán Viktor és Nikola Gruevszki (Fotó: Reuters/Ognen Teofilovski) A háttérben egy szigorú tekintetű testőr…

Szlovéniában és Macedóniában elbukták a választást a támogatottjaik. Érdekes módon mind a két volt támogatottjukat két-két évre ítélték el a hazájukban korrupció miatt. A macedón bukott jelöltjüket már Magyarország befogadta, a szlovéniai még nincs itt. Valószínűleg azért, mert az kínosabb lenne, hiszen Szlovénia uniós ország. Ettől függetlenül ott is építünk (Lendván) egy nagy stadiont. Szerveződik a focicsapat is...

2018 novemberében a Figyelő azt írta, hogy a volt macedón miniszterelnök hátterében az amerikai milliárdos hálózata áll. Mindig mindenről Soros György jut az eszükbe, ami már beteges. Az ádventi forgatagban és egy budai étteremben látták is Gruevszkit.

Hogy ezek a balkáni körutak mennyibe kerültek a magyar adófizetőknek, valószínűleg sose tudjuk meg. És azt sem, hogy hol van Habony Árpád? Lehet, hogy már Montenegróban kavar, kerül amibe kerül. A számlát nem ők, hanem a keményen dolgozó magyar kisember fizeti.

A migráció ellen sikerrel hadakozó hatalom eladott vagy 20 ezer letelepedési kötvényt, és sajnos a kettős állampolgárság megadása körül is elég sok a kérdőjel. A jelszó egy régi sláger címe: Ha pénzed van, annyi mindent megvehetsz! Semjén Zsolt nemrégiben köszöntötte az egymilliomodik kettős állampolgárunkat… Ők szavazhatnak levélben a választáson, a Magyarországról a megélhetést nem biztosító munkahelyek miatt külföldre kiszorult honfitársaink nem! A rabszolgatörvény jóváhagyása okán valószínűleg fel fog erősödni a kivándorlás, amellyel nem foglalkozik a kormány, a bevándorlással annál inkább, mert rájött, hogy azzal félelemben tudja tartani, magához tudja kötni az embereket.

Visszatérve a Balkánra, a Magyar Hang Habonyizmus balkáni körúton kevesebb sikerrel című cikke elérhető ITT !

Békéscsaba, 2018. december 21.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A Naffa család a nyolcvanas évek eleje óta él Magyarországon, és mindig is jó kapcsolatokat ápoltak az Orbán-kormánnyal. Zaid Naffa annak ellenére került közel a kormányfőhöz, hogy zűrös ügyei, egy aranycsempészési történet miatt korábban az is felmerült, hogy kiutasítják az országból. Zaid Naffa 2003-ban lett Jordánia tiszteletbeli konzulja Budapesten. 2016-ban Zaid Naffát kétszer is lefotózták, amint Orbán vejével, Tiborcz Istvánnal és a körözött Ghaith Pharaon jordán ügyvédjével kávézik a Greshem palota teraszán.” (Részlet a Megbukott az átvilágításon Orbán kedvenc arab üzletembere című cikkből) Zaid Naffa jelen volt a 2018 áprilisi választási győzelem utáni ünnepélyes eskütételen a parlamentben…