Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27183548

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Habony Árpád tényleg közszereplő

Illusztráció: alfahír.hu

Nem tetszett Habony Árpádnak az a jobbikos plakát, amin Orbán Viktorral, Rogán Antallal és Mészáros Lőrinccel egy társaságban szerepelt. A legnagyobb ellenzéki párt még 2017-ben indított plakátkampányt.

„Ti dolgoztok. Ők lopnak” felirattal azzal a céllal, hogy rámutassanak, hogyan gazdagodik a NER, és kik a főbb résztvevői – Habony például a fideszes sajtóbirodalmán keresztül.

Habony jogi útra terelte az ügyet, mondván ő nem szerepelhet így egy plakáton, hiszen nem közszereplő, ám még 2017-ben a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletében kimondta, hogy de igen, az.

Most pedig a Jobbik közölte, hogy Habony Árpád nem adta fel, elment egészen a Kúriáig, de Jakab Péter szóvivő szerint előző heti döntésével a Kúria is megerősítette, hogy márpedig ő közszereplő, tehát szerepelhet plakátokon is. (alfahir.hu)

Annyira közszereplő, hogy amikor Orbán Viktor Trump elnöknél járt, Habony Árpád is ott tartózkodott.

Idejének nagy részét mostanában a Balkánon tölti, és avatkozik be a balkáni országok kampányaiba a társaival, ki tudja, mekkora terhet jelentve az adóforintjainkra. Macedóniában lebukott a jelöltjük, Budapesten vendégszerepel, és lebukott a szlovéniai jelöltjük is. Szlovéniában Habony Árpád még tévécsatornát is üzemeltet. A szerbiai szereplés egyedül a sikeres, ott a tüntetők ellenében a hatalmat védik. Azt az elnököt, aki a polgárháború idején Seselj vajda embere volt.

A volt macedón miniszterelnök ellen nemzetközi elfogadóparancs van, de nem biztos, hogy kiadja a magyar kormány. A Mol-vezért se adja ki a horvátoknak. Korábban az azeri baltás gyilkost kiadta…

A keleten.hu cikke a témában elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. május 21.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „Az iratnyilvánosság hiányával károkat okozott a politikai elit a társadalomnak – jelentette ki Ungváry Krisztián. A történész szerint az államnak jogszabályi lehetősége van arra, hogy titkolózzon, és zsarolásra tudja felhasználni az ügynökügyet, így azt a törvényhozók feladata megoldani. A történész Alinda című műsorunkban azt mondta: nem az MSZP járt volna rosszul az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalával, hanem a Fidesz.” (Részlet az Ungváry: A Fidesz járt volna rosszul az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalával című cikkből)