Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27182491

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Húsvét után is böjtölnek a nyugdíjasok

Gyüre Csaba sajtótájékoztatója:

sokkaljobb-kommentár: Az Ukrajnából magyar nyugdíjért átjárók nem fognak koplalni, ők sokkal magasabb nyugdíjat kapnak, mint a magyarországi társaik, akik egész életükben itt dolgoztak, itt fizettek adót és járulékot.  Sokan jönnek át Ukrajnából ingyen gyógyulni is Nyíregyházára vagy Kisvárdára luxus kocsikkal, és sokszor úgy, hogy tolmácsot is hoznak, mert nem tudnak magyarul! Az ukránok nyugdíját Kijevben a maffia intézi, arról hozva igazolást, hogy a magyar nyugdíjat igénylő vezető beosztásban dolgozott és nagyon magas volt a fizetése. Ez szavazatvásárlás is egyúttal, és állítólag a magyar nyugdíjasoktól vonják le a pénzt. Erről írt tavaly októberben a 24.hu, és cáfolatot nem találtunk. A cikkük elérhető ITT !

A Magyarországra behordott ukrán vendégmunkásoknak minden jut, ingyen lakhatási lehetőség, tolmács, és nagyon jók lesznek a magyar munkavállalók bérének letörésére, sztrájktörőknek, és pláne a későbbiekben Fidesz-szavazóknak. Erről bővebben ITT !

Békéscsaba, 2019. április 24.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Főként Ukrajna felől jönnek befelé a vendégmunkások. Félő, hogy ennek bizony további jelentős következményei lesznek. Csak egy magyarországi állandó lakcím kell hozzá, ami lesz nekik, mert már kapják a lakcímkártyákat… Ha bejelentik oda a felmenőiket, jöhetnek magas  magyarországi nyugdíjért a szülők, nagyszülők. Mind a vendégmunkások, mind a felmenőik a már magyar nyugdíjat élvező ukrán állampolgárokhoz hasonlóan magyar választójoggal fognak rendelkezni. Az ingyenes betegellátáson túl rájárnak a szociális kasszára is. Általában jóval magasabb nyugdíjat kapnak, mint a magyarországi társaik.” (Részlet az Orbán migránsvárost csinál Kecskemétből (is) című cikkből)