Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23892152

2019. október 18.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Lukács napja van.
Holnap Nándor napja lesz.

Híd a börtönök világába

A csórni ige a cigány nyelvből került át a mai magyar köznyelvbe, „csórel” formában is ismert. A romák nyelvébe állítólag a hindi nyelvből keveredett át. Mint az köztudott, a szó jelentése: lopni, csenni, lenyúlni.

Orbán Viktor, Balog Zoltán és Farkas Flórián egy sajtótájékoztató előtt 2014 őszén

(Fotó: Kormány.hu/Árvay Károly)

Mint a 24.hu   jóvoltából néhány napja immár köztudott, az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala, népszerűbb nevét az OLAF (nem összetévesztendő a Disney Jégvarázsának hóemberével, annak csupán névrokona) jelentése kimondta, hogy a Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő felügyelte, 1,6 milliárd forint értékű európai uniós támogatást elnyert Híd a munka világába Szövetkezet kapcsán „a teljes összeg esetében fennáll a szabálytalanság gyanúja”. Lefordítom magyar köznyelvre: a Flóriék a pénzt elcsórták. A csalás elleni hivatal összefoglalójának általános megállapítása, hogy „a Híd a munka világába Munkaerő-szervező Országos Foglalkoztatási Szövetkezet pro forma bejegyzésre került ugyan, de érdemben soha nem működött, a kitűzött célokat még részlegesen sem érte el.” Az OLAF igazságügyi ajánlást is tett a Legfőbb Ügyészségnek, (itt kénytelen volt jelen sorok írója némi egészségügyi szünetet tartani, azaz azt javasolta, hogy büntetőeljárás keretében vizsgálják ki a történteket.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: magyarhang.org

sokkaljobb-kommentár: Farkas Flórián az átkosban, mint MSZMP-tag került összeütközésbe a törvénnyel, és le is csukták. Állítólag ott végezte el a nyolc általánost. A rendszerváltozás idején megszűnt az MSZMP, és Flóriból MSZP-tag lett. 1998-ban szintén elkövetett ezt-azt, de Göncz Árpád eljárási kegyelemben részesítette, és ügyét 30 évre titkosították. Erről bővebben ITT !

Ilyen előzmények után lett belőle azonnal Fideszes potentát, és azóta övé a pálya, állandó jelleggel listás parlamenti országgyűlési képviselő lett. Még miniszterelnöki tanácsadó is volt sokáig, havi egymilliós plusz jövedelemmel. A parlamentben általában csak szavazni jár be, legutóbb meg is szavazta a Magyar Tudományos Akadémia feldarabolásáról szóló törvényt.

Hogy ekkora jövedelem mellett miért nyúl bele állandóan a húsosfazékba, és ki az, aki ilyen előzmények után mindig odaülteti, arra ideje lenne felelni, és véget vetni a zenének! Talán a roma szavazatok megszerzése miatt ennyire fontos az alulműveltségben felülmúlhatatlan úr a Fidesznek? Nekik nagyon fontos az eddig már nyolcmilliárdos kárt okozó kamupártok is! Ezeket a károkat bizony a magyar adófizetőkre terhelik!

Békéscsaba, 2019. július 5.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: