Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21681056

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Három napig Balatonalmádiban ülésezik a Fidesz–KDNP frakció

Mészáros Lőrinc szállodája a frakcióülés helyszíne.

A frakcióülés miatt lefoglalták az egész szállodát. Fotó: Népszava

Fő téma a bevándorláspárti Brüsszel, a demográfiai programnak nevezett ígéretcunami, és nem fogják kifelejteni a Fidesz egykori mentorát, Soros Györgyöt sem. Hogy amikor egy idős zsidó emberrel riogatnak, az vajon nem rasszizmus?

Sorsdöntő választás előtt állnak az európai, így a magyar polgárok is, és mindenkinek joga van tudni, hogy mire készül Brüsszel” – mondta Kocsis Máté frakcióvezető. Mondott egy vidámat is, miszerint egyre agresszívabb, trágárabb ellenzékkel és hamis hírek tömkelegével kell számolni. Miközben az ország sajtójának nagy része az ő kezükben van, és reklámra, propagandára, az ellenzék elleni hadjáratokra közpénz milliárdokat szórnak el. A parlamentet nem az ellenzék járatja le, hanem a nagy arcú hatalom, amely óriási mértékben elszakadt a társadalomtól jövedelmileg is, emberileg is! A házelnök úgy viselkedik, mint egy elszabadult hajóágyú. Már állig felfegyverzett, egyenruhába bujtatott nagy létszámú házőrsége van, amelyet december 12-én, a rabszolgatörvény megszavazása idején fel is sorakoztattak, de szerencsére még nem vetették be őket.

Hétfőtől (február 18-ától) vége a viszonylagos nyugalomnak, megkezdődik a parlamenti ülésszak. Hamis hírektől nem a kormánynak van félnivalója kedves Kocsis Máté, hanem az ellenzéknek, és ami még nagyobb baj, a magyar társadalomnak! Egyszer, legalább tévedésből tessék szíves már igazat mondani!

Mondj egy szlovák királyt! És mondja egy olyan törvényt, amit a magyar társadalom javára alkotott meg a kétharmados parlamenti többség! Van olyan nótánk, miszerint Jegenyefák nem nőnek az égig! És semmi sem tart örökké, 150 évig sem váltunk törökké!

Amerika eddig nagyon érzékeny volt a magyarországi helyzetre, de most, hogy itt járt az amerikai külügyminiszter és jelentős mennyiségű fegyverarzenált rendelt meg a kormány tőlük, az eddigi kritika eltűnt, a CEU már szóba se került. Mi lett volna a helyzet, ha annak idején amerikai használt repülőket rendeltünk volna a Gripenek helyett? Lehet, hogy a Fidesz nem bukta volna el a 2002-es választást?

Békéscsaba, 2019. február 14.

Anton

Emlékeztető: „Vicces végignézni, hogy akikből KISZ-titkárok lettek volna annak idején, azok mivé váltak mára.” (Részlet Lovasi András: Jót röhögünk az egészen című interjúból)

Emlékeztető: „Bizonyos esetekben nemcsak a fecsegés, hanem a hallgatagság is sok bajnak, sőt kimondhatatlan nyomorúságnak lehet a forrása.” (gróf Széchenyi István)