Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27223953

2020. június 04.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Bulcsú napja van.
Holnap Fatime napja lesz.

Három határsértő Békés megyében

Orosházáról egy, Békéscsabáról két külföldit állítanak elő a rendőrök a határrendészeti kirendeltségekre. A férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.

Három határsértőt fogtak el a rendőrök 2020. február 7-én reggel Békés megyében. Orosházán, a buszpályaudvaron, 6 óra 44 perckor ellenőriztek egy külföldit, a férfi marokkói állampolgárnak mondta magát. Nem sokkal később, 7 óra előtt 10 perccel pedig Békéscsaba külterületén igazoltattak két férfit, ők azt állították, hogy líbiai állampolgárok. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon.

A rendőrök az Orosházán elfogott határsértőt a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, a Békéscsabán elfogott férfiakat a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre állítják elő – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Forrás: keleten.hu

sokkaljobb-kommentár: Hogy is jönnek Marokkóból? Marokkó Földközi-tengeri csücskén van egy pici terület (Melilla), ami Spanyolországhoz tartozik. Egy dokumentumfilm volt nemrégiben az egyik kereskedelmi csatornán, ahol elmesélték, hogy az ottani határ melletti erdőben elbújnak, és szervezetten összeverődve másszák meg a kerítést! Elképesztő módon a spanyolok már hat méter(!) magas kerítést építettek, de ezeken az sem fog ki, átmásznak rajta, és máris az EURÓPAI UNIÓ területén vannak!

Békés megyébe Románia felől érkezhettek…

Békéscsaba, 2020. február 7.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)