Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22181564

2019. június 25.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Vilmos napja van.
Holnap János napja lesz.

Gyűrűzik a bolgár állampolgársági csalás!

(A magyar az nem!!)

„A szófiai kormány több tagja is érintett lehet a bolgár állampolgársági csalásban, amelynek keretében külföldiek ezrei vásárolhattak illegálisan európai uniós vízummentességet biztosító papírokat – jelentette kiszivárogtatott információk alapján az EurActiv.

A brüsszeli hírportált egy informátor kereste fel és arról számolt be, hogy többek között a bolgár kormányfőhelyettes, a külügyminiszter és egy európai parlamenti képviselő is érintett a botrányban. Az ügyészségi gyanú szerint 5000 euróért az illetékes állami ügynökség hamis tanúsítványokat állított ki külföldiek bolgár származásáról, amelyek alapján megkaphatták az állampolgárságot.” Forrás: HirTv

Nálunk Semjén Zsolt nemrégiben köszöntötte az egymilliomodik kettős állampolgárt! A magyar helyzet sem a társadalom, sem az unió ingerküszöbét nem éri el? Vajon az egymillió között hány olyan van, amelyiknek nincs magyar felmenője, és nem is tud magyarul? Hányan vették pénzért a világjáró magyar papírokat? Ráadásul ezek nálunk szavaznak is – a Fideszre!

A másik szemétség a letelepedési kötvény, amit a Fideszes offshore lovagok árultak, de a visszavásárlási kötelezettség a magyar adófizetőket terheli! Kiss Szilárd Moszkvában rengeteg magyar vízumot adott el, és annak se lett következménye! Igazi átjáróház lettünk ezek miatt a csalások miatt. A migránsozás megy, de vajon a sok új kettős állampolgárok és a letelepedési kötvényt vásárlók között hány migráns, terrorista, vagy egyéb nem kívánatos egyén juthat be Magyarországra, vagy járhatja magyar iratokkal a világot?

A bolgár csalásra odafigyel az unió, a magyar csalásra nem! Észak- és Dél-Amerikában, Ausztráliában és több más országban is vannak már kettős állampolgáraink, akik a Romániában és Szerbiában élő kettős állampolgárokhoz hasonlóan levélben szavaznak a Fideszre.

Szerbiából jöttek át fiatal férfiak Bács-Kiskun megyébe, és házasodtak össze magyar „hölgyekkel”, majd miután meglettek a magyar papírok, el is szeleltek. Várhatta a magyar „hölgy” a következő pácienst. Pénzért mindent! Erről egy 2015-ös cikk elérhető ITT

Egy vádemelés honosítási csalás miatt, de vajon hány ilyen lehet? Erről az egyről ITT

A legtöbbe az alábbi „szokás” kerül a magyar adófizetőknek. Ezek az ukrajnai nyugdíjasok bizony a csalárd állandó lakosnak történő bejelentkezés miatt teljes jogú választópolgárok Magyarországon. Jönnek ilyen szavazók szervezetten Románia felől is. Az Ukrajna felől jövők már annyian vannak, hogy Szabolcsban vagy a Hajdúságban azoknak a településeknek, ahová sokan vannak bejelentkezve, meg fogják választani a Fideszes önkormányzatot és a polgármestert is.  

Békéscsaba, 2018. december 1.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A fél világnak juttatnak az adónkból, és egyre szegényedik a magyar vidék! Budapest még nem igazán, mert ott akkora vízfej halmozódott fel, hogy az egyszerű vidéki ember nem győz álmélkodni! Az egészségügy, az oktatás és a szociális ágazat helyzete katasztrófa felé közelít, és még mindig azon töri a kormány a fejét, hogy az afrikai vagy az ázsiai diktatúrákba, a szomszédos országokba és a Balkánra mennyi pénzünket juttassanak ki! Meddig lesz képes ez a leszegényített nép mindezt finanszírozni, és ekkora jövedelmű népes hatalmat eltartani? Egyik bank- és brókerbotránytól a másikig, egyik mutyitól a másikig tántorgunk, és egyelőre Budapestről nézve még megvan az ország... Vagy aki géppel száll fölénk, miközben meccsre repül, még úgy látja!” (Részlet a Miféle újjáépítés az ilyen? című cikkből)