Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27182789

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Gyöngyösi Márton: A Fidesz megbukott Európában

A Jobbik európai parlamenti képviselője a Facebook-oldalán reagált arra, hogy az Európai Parlament megszavazta a Magyarország és Lengyelország ellen indított jogállamisági eljárással összefüggő, a két uniós tagállamot elmarasztaló állásfoglalást.

Gyöngyösi Márton szerint csütörtökön Orbán Viktor rendszere megbukott az Európai Parlament előtt, arra hívta fel a figyelmet, hogy nem csak a Parlament kétharmada, de még saját pártcsaládjuk, az Európai Néppárt is ellenük fordult.

„A kormánypropagandával ellentétben mindez nem a migrációs, vagy a családpolitika miatt történt. Számos európai országban van kormányon konzervatív párt, és senki sem támadja őket emiatt. A Fidesz-kormány ellen azért lépnek föl Európában, mert a német, francia, vagy éppen osztrák politikusok érthető módon nem szeretnének amiatt magyarázkodni saját polgáraik előtt, hogy az adójuk miért Mészáros Lőrinc zsebében landolt” – fogalmazott a Jobbik képviselője.

„Európa most elmondta a véleményét Orbán tolvajpolitikájáról” – tette hozzá. Ugyanakkor megjegyezte, a rossz hír az, hogy „bár a csekken a Fidesz neve áll, a pénzt a magyarok tárcájából veszik ki”.

Arra figyelmeztetett, hogy a magyar gazdaságot már most is az uniós források tartják életben, ha pedig a kormány korrupciója miatt ezeket megvonják – „mert tolvajokat pénzelni senki sem szeret” –, annak az ország látja majd kárát.

„Ha ugyanis Orbán strómanjai nem lophatnak az uniós pénzekből, elveszik majd a kisembertől. Jobbikos európai parlamenti képviselőként én azért dolgozom, hogy az Európai Unió ne a magyar embereket, hanem a Fidesz-kormány tolvaj cimboráit büntesse meg” – írta Gyöngyösi Márton a Facebook-oldalán.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotóval, további elérhetőséggel ITT !

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: „Az Eurostat által kiadott statisztika szerint Magyarország államadóssága a tavalyi év végén több mint 29 951 milliárd forint volt, ami a GDP 70,2 százalékának felelt meg. Az előző évben, 2017-ben a bruttó hazai termékhez viszonyított mérték még 72,9 százalékot tett ki. Az államháztartási hiány a tavalyi év végén több mint 976,52 milliárd forint volt, ami a GDP 2,3 százalékát tette ki. Az előző évben 2,4 százalékra rúgott a deficit.” (hvg.hu, 2019. október 21.)

Emlékeztető: „Nem az a boldog ország, ahol legtöbb a gazdag ember, hanem az, hol legkevesebb szegény ember vagyon.” (Deák Ferenc, a Haza bölcse)

Emlékeztető: „Minden óriási vagyon alapja egy óriási bűncselekmény.” (Lev Tolsztoj)