Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22181587

2019. június 25.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Vilmos napja van.
Holnap János napja lesz.

Gyöngyösi Márton: A Fidesz a lehető legálságosabb módszerekkel fogja támadni a pártunkat

Gyöngyösi Márton (Fotó: Bankó Gábor)

Biztonságos Európát, szabad Magyarországot! címmel a Jobbik már tavaly év végén bemutatta az európai parlamenti (EP) választási programját. Migráció, uniós forrásfelhasználás és bérunió – főképp e témákat érintettük Gyöngyösi Mártonnal, a párt frakcióvezetőjével, akit a legutóbbi szivárogtatásról is kérdeztünk. Részlet a február 1-jén megjelent Magyar Hangban olvasható teljes interjúból!

Milyen hatása lehet az EP- és az őszi önkormányzati választáson a Jobbik eredményére a különböző szivárogtatásoknak, mint amilyen Sneider Tamás pártelnök esküvői videója és cigányozós hanganyaga?  

– Nincsenek illúziónk, hogy a Fidesz a lehető legálságosabb módszerekkel fogja támadni a pártunkat. Ez nem az utolsó ilyen típusú kellemetlenség volt. Erre fel kell készülnünk. Azonban azt is látjuk, hogy a társadalom mintha egyre immunisabb lenne a Fidesz-propagandára.

A korábbi írásos reakciójukon túl nem is foglalkoznak többet ezzel?

– Fontos leszögeznünk: az a múlt, már magunk mögött hagytuk. Előre szeretnénk tekinteni. A Jobbik az elmúlt öt évben bebizonyította, a jobbközép, konzervatív, keresztény alapon nyugvó néppárttá válás nem csak múló szeszély és stratégia.

A folytatás további elérhetőségekkel ITT !

Forrás és fotó: magyarhang.org

Emlékeztető: „Domokos előéletéről fontos tudni, hogy 2010 előtt több cikluson keresztül volt a Fidesz békési országgyűlési képviselője, nyolc évig a Békés Megyei Közgyűlés elnöke, és egy ciklus erejéig Békéscsaba alpolgármestere. A Fidesz megyei elnökeként is funkcionált, ő volt a Viharsarok (ezt a kifejezést közeli ismerősei szerint ki nem állhatja) fideszes erős embere, noha a bennfentesek szerint Orbán Viktor soha nem kedvelte igazán. A második Orbán-kormány hivatalba lépésével a kinevezési szokásrendet durván felrúgva éppen az aktív pártpolitikus Domokos ÁSZ-elnökké kinevezése volt az első jelek egyike, hogy a korábbiaktól nagyon különböző világ veszi kezdetét 2010-től.” (Részlet az Egy feddhetetlen ember és a közbeszerzés – Domokos László ÁSZ-elnök című cikkből)

Emlékeztető: „A minimálbérből megélni is képtelenség, nemhogy családot alapítani, lakást vásárolni és fenntartani. Emiatt aztán derék fiataljaink elhagyják Magyarországot. Kintről a jövedelmük egy részét hazaküldik, amin aztán azon is nagyot kaszál az állam, a jegybank és a számlavezető bank. Más megoldást kellene kitalálni kedves hazautaló honfitársak! Mostanában jönnek az év elején szokásos áremelések, amelyek elviszik nemcsak a minimálbéremelés összegét, hanem annál jóval többet. Az Európai Unióban a listán már az utolsóelőtti helyen állunk, Bulgária van már csak mögöttünk. Románia is elhúzott mellettünk, valószínűleg az oda kiáramló magyar adóforintoknak köszönhetően. Mert hiába Erdélybe történik az utalás, a haszonélvező Románia.” (Részlet a Nyolcszázalékos minimálbéremelés című cikkből)