Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19445691

2018. december 19.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ma Viola napja van.
Holnap Teofil napja lesz.

Frissül a Kubatov-lista (videókkal)

Ezt a bizonyos Kubatov-listát Pécsen próbálták ki, amikor Páva Zsolt indult Fidesz-színekben és Szili Katalin szoci színekben. Érdekességként meg kell említeni, hogy Szili Katalin jelenleg a skandináv vadászaton nagyot alakító Semjén Zsolt nagyon fontos munkáját segíti havi egymillió forintos jövedelem mellett, korlátlan személygépkocsi használattal, és minden olyan lehetőséggel, amely a csövön már ki se fér.

Ugyancsak egymillióért ad tanácsot Orbán Viktornak Farkas Flórián, aki továbbra is el tud bújni a mentelmi jog mögé, hiszen befutó helyen van a Fidesz listáján. Zoltay Gusztáv Lázár Jánosnak ad tanácsokat, úgyszintén havi egymillióért.

Arról, hogy mi is az a Kubatov-lista, egy részlet a névadó videójából:

Egy friss hír a hirtv.hu honlapról: Elismerte a fideszes, adatokat gyűjtenek. Gőzerővel építi adatbázisát a Fidesz: a párt aktivistái az utcákon gyűjtik szimpatizánsaik adatait. A Hír TV által megkérdezett szakértő szerint ez kulcsfontosságú a választások előtt, hiszen a tábor mozgósításán akár az újabb kétharmad is múlhat – ennek főpróbája jelenleg is fut: Bayer Zsolt telefonon invitálja a támogatókat a békemenetre. Bár már vége az ajánlások gyűjtésének, a Fidesz standjai még mindig ott vannak az utcákon. Már nem csak aláírásokat, adatokat is gyűjtenek, március végéig – mondja a kormányoldal egyik képviselőjelöltje, Szűcs Lajos.

Bayer Zsolt a március 15-ei békemenet egyik szervezője telefonon mozgósít. Több ezer lengyel jön be menetelni különvonatokkal, és vidékről autóbuszok sokasága fogja felhordani ingyen a résztvevőket. A hangfelvétel szövege:

„Együtt megyünk a Kossuth térre, ahol 14 órakor beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök. A tét hatalmas: a migráció támogatói most készülnek végleg felszámolni az áltatunk ismert, szeretett, élt és élhető világot. Nem hagyjuk! Legyünk ott minél többen! Viszontlátásra!”

1994-ben otthagyta a Fideszt Bayer Zsolt, és egészen a Népszabadságig vezetett az útja, ahol nagyon kemény cikket írt a Fidesz ellen. A Népszabadság 1994. október 21-én hozta le a cikket, amelynek címe Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez. Részlet abból a bizonyos cikkből:

„Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe... Fidesz? Ugyan kérem! Azután meg, én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja, kérem, fontos a jó ritmusérzék... Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az »igazi« okokról... Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc – mindjárt »csókos gyerek« lettem. 

Nem sokkal később rádöbbent, hogy a Népszabadságnál nem dől úgy a lé, mint a Fidesznél, és visszasunnyogott a jó meleg akolba. Azóta nagyon szereti a Fideszt, és a Fidesz is őt.

Érthető a jelenlegi nagy mocorgás a vásárhelyi bukta után a Fidesz részéről, főleg azért is, mert ha az országos választást április 8-án elbukják, sor kerülne a VALÓDI elszámoltatásra és a felelősségre vonásra. Vége lenne a Következmények nélküli országnak! Az pedig ennyi korrupció után könnyen megárthatna az egészségnek. Ezért aztán röpködnek az adómilliárdjaink, zajlik a szavazatvásárlás is. Rengeteg pénz ment ki Erdélybe is, és bizony nagyon sokba kerül a levélszavazat is. Tusnádfürdőn meg is mondta a székelyeknek Orbán Viktor, hogy amennyiben nem a Fideszre szavaznak, elzáródnak a pénzcsapok! Amelyek jócskán ki vannak nyitva, csak a református egyház kapott 26 milliárd forintot. Itthon sajnos a hazai egészségügy, az oktatás, vagy a szociális helyzet irányába csaknem zárva vannak azok a bizonyos pénzcsapok. A devizahitelesekre nagyon kemény idők jönnek szinte azonnal a választás után, amennyiben a Fidesz nyerni fog. Egy friss hír arról, hogy a magyar bíró elmeszelte őket Strasbourgban elérhető ITT

Amennyiben a határon belüli, csonka honban élők 60 százaléka elmegy szavazni, akkor lehet esélyünk arra, hogy megszabadulunk a nemzetinek mondott egyre népesebb és egyre korruptabb kormánytól! Ha megint otthon a fotelből várják a kedves választópolgárok az eredményeket, akkor bizony a vasfüggöny ismét ránk fog csapódni!

Békéscsaba, 2018. március 12.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: