Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25665733

2020. február 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Álmos napja van.
Holnap Eleonóra napja lesz.

Fizetésemelés helyett megszorításokat kaptak az Alföldvíz dolgozói az Orbán-kormánytól!

Hiába mentek egészen Orbán Viktor dolgozószobájáig a békési vízmű szakszervezeti vezetői, akik a beígért fizetésemelésüket várják a nagy részben állami vállalattól, most tovább csökken a bérük – írja a hvg.hu.

„A készenléti ügyeleti idő átírásával spórolnak rajtunk mostantól, ez pont a legkevesebbet keresők fizetését csökkentheti 10-15 ezer forinttal” – mondta az Alföldvíz Zrt.  szakszervezetének vezetője a hvg.hu szerint. Ők voltak azok, akik tavasszal már demonstráltak a béremelésüket követelve, amelyben hivatalosan már korábban megállapodott a szakszervezetük – emlékeztet a portál.

A folytatás, illetve a teljes cikk elérhető ITT !

Forrás: keleten.hu

Emlékeztető: „A reáljövedelmek mértéke mostanában érte el a 2008-as szintet! A minimálbér adómentes volt, de a fülkeforradalmi győzelem (2010) után adókötelessé tették. A gyalázatos egykulcsos személyi jövedelemadó ellehetetleníti a keményen dolgozó magyar kisembert, és jót tesz az egyre gyarapodó létszámú havi egymillió (sőt már elég sok havi ötmilliós jövedelmű is van!) feletti jövedelműeknek! Erről azonban nem igazán esik szó a mindent letaroló kormányzati médiában… Az elszabaduló infláció megállítására egyelőre nincs sem kormányzati, sem jegybanki akarat! Arról, hogy olyan intézkedések is születnek, amelyekkel a magyar társadalom jár jól, nem igazán lehet hallani! És arról sem, hogy a világ legmagasabb, 27 százalékos áfáját legalább 25 százalékra csökkentenék!” (Részlet a Hajmeresztő áremelkedések, felpörgő infláció című cikkből)

Emlékzetető: „Azé az ország, akié a földje! A termőföld, a trafikok, a rokkantak, a magán-nyugdíjpénztári pénzek, a lakástakarék-pénztárak elleni merényletek tovább növelik pártunk és kormányunk népszerűségét! Így van ez Orbánisztánban… A fél világot támogatják már az adónkból, és egyre több fa esik áldozatul a megalomániának. Budapest és sok vidéki város is lassan betonteknővé válik, miközben tombol a hőség. Egyik brókerbotránytól a másikig tántorgunk, megspékelve némi bankbotrányokkal, a felelősségre vonásnak már látszata se igen van. Nem fogja ez a hatalom az uniós ügyészséghez sem csatlakoztatni az országot, mert akkor a klientúra nem tud a zavarosban halászni.” (Részlet a Mészárosé lett a legtöbb magyar termőföld című cikkből)