Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27188337

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Felvette a harcot egy nyírségi jegyző a nyugdíjért fiktíven bejelentkezők ellen

Nyírmeggyesen több esetet is vizsgál az ügyészség. A falu jegyzője szerint az ellenőrzések igazolják, hogy Kárpátaljáról fiktíven jelentkeznek be hozzájuk. Egy család már lebukott, 11 milliót vettek fel jogtalanul. Erről bővebben videóval ITT

Nem lehet tudni, hogy hány magyarországi társasházi lakásba vagy falusi családi házba hány magyar nyugdíjat élvező ukrán–magyar kettős állampolgár jelentkezett, vagy jelentkezik be. Miután már van olyan magyarországi honfitársunk, aki pénzért járul hozzá a bejelentkezésükhez, ezért már képesek a ravatalozókba is bejelentkezni. A magyar hatóság az összes szemét becsukja, mert ezeket aztán át lehet szervezetten hordani a Fideszre szavazni. Szabolcsban őszre már sok településen ezek fogják megválasztani az önkormányzatokat, ha nem történik továbbra sem érdemben ez ellen semmi! És be fognak jönni májusban az uniós választáson is a Fideszre szavazni nemcsak Ukrajnából, hanem Romániából és Szerbiából is. A 2018. áprilisi országgyűlési választásra szervezetten utaztatták Magyarországra az ukrán–magyar kettős állampolgárokat szavazni.

Egy budapesti társasházban élő hölgy bejelentést tett a kormányhivatalban, hogy egy hatósági ügyirat érkezett hozzá egy ukrán névre, vagyis valaki a tudta nélkül bejelentkezett a lakásába. A bejelentését tudomásul vették, majd megérkezett a lakcímére az ukránnak egy felszólítás, hogy azonnal jelentkezzen ki a lakásból! Ezen lehetett akár derülni is, de ez már nagy magyar abszurd. Valószínűleg azóta is bottal ütik az ukrán lába nyomát. A kettős állampolgárság megadásából is üzlet lett, vagy mi van itt már megint? Miközben migránsokkal riogatja a magyar társadalmat a hatalom!

Egyes becslések szerint már 25 milliárd forint körüli kárt okoznak a magyar adófizetőknek, a magyar nyugdíjkasszának! Romániából is sokan kaphatnak magyar nyugdíjat. Mi lesz, ha Paks II. építésére bejön egy csomó orosz vendégmunkás, és jönnek velük a szülők, nagyszülők is papíron, és kapják majd ők is a magyar nyugdíjat és egyéb ellátásokat? Tényleg ilyen gazdagok vagyunk?

Arról, hogy mi teszi lehetővé ezt a förtelmet, egy 2012-es összeállítás elérhető ITT

Miért tartja a magyar kormány hatályban az 1963 évi, a Magyar Népköztársaság és a Szovjetunió közötti egyezményt? Hol van már a Magyar Népköztársaság, és hol van már a Szovjetunió? Mi lesz, ha az összes szovjet utódállam bejelentkezik a nagy lehetőségre? Hány magyar nyugdíjas mond le a magyar nyugdíjáról és jelentkezik be Ukrajnába nyugdíjért? Hány magyar beteg gyógyul Ukrajnában vagy Romániában? Amely országra nem is vonatkozik az egyezmény, csak a magyar kormány nagylelkűsége.

Nemrégiben köszöntötte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az egymilliomodik kettős állampolgárunkat. Közülük vajon hányan jutottak hozzá PÉNZÉRT a lehetőséghez, és az ellenőrzés hiánya miatt hány külföldi kezébe jutottak magyar iratok? A nemzetbiztonsági kockázatot szóba hozni az ügyben tilos, pedig bizony nagyon benne lehet a pakliba. Jönni fognak most már a levélszavazatok Észak- és Dél-Amerikából, Ausztráliból és csak az Isten tudja, hogy még hány országból. Sok ország megadja a kettős állampolgárságot, de választójogot nem ad hozzá. A levélben történő szavazás bizony adómilliárdjainkba kerül.

A magyar adófizetők által befizetett adók jelentős része elhagyja most már a magyar határokat! A fél világot támogatja már a magyar kormány belőle Mongóliától a Fülöp-szigetekig, még a kommunista Vietnamot is, ahol luxus kórházat építünk, és Hanoiban, a fővárosban vagy 10 milliárd forintunkat költik el feleslegesen valami művelődési házra.

Kényes kérdés lesz a közeljövőben az is, hogy a magyar kormány véget vet-e végre a helytelen és törvénytelen, százasával, kétszázasával egy házba történő bejelentkezésnek, vagy az emiatt a hangjukat felemelőket állítja-e le?

A magyarországi egészségügy és az oktatás, valamint a szociális ágazat sínyli meg talán leginkább ezt a sok jótéteményt, és bizony egyre több magyar honfitársunk hűl ki a hideg télben a saját lakásában, mert nincs pénze fűteni valóra, vagy fagy halálra az erdőkben. A devizahitelesek számára csak nálunk nincs megoldás, a környező országok mindegyike megoldotta ezt a problémát. Vajon ki jár jól azzal, hogy nálunk nincs segítség nekik?

Jó lenne, ha a hatalomnak végre fontosak lennének a magyar átlagpolgárok, vagyis az ELTARTÓI is!

Békéscsaba, 2019. január 28.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A kommunista Vietnamot is segítjük, ott luxus kórházat is építünk. És ráadásul a letelepedési kötvény valami újabb változatát is árulják ott. A letelepedési kötvényt forgalmazók nagyon jól, a magyar adófizetők nagyon rosszul járnak! Öt év után kamatokkal terhelten visszavásárolják a kötvényeket. Évente egyre többe kerül, mert a forgalom elképesztő méreteket öltött. Akár 50 milliárd is lehet az évi teher. Ráadásul akár köztörvényesek is magyar iratokhoz jutnak általa. Vietnamban újfajta letelepedési lehetőséget hirdetnek, jönni fognak tovább Magyarországra. A már itt élők közül néhány be is kapcsolódott a vadkender-termesztésbe. Mongóliába is jut magyar segítség, és a balkáni országokkal is egyre szorosabb a kapcsolat. Oda is dől rendesen az adónkból a pénz. Az afrikai országokon is szeret segíteni a nemzetinek és kereszténynek mondott magyar hatalom. Ghánában például uszodát építünk.” (Részlet A fél világnak jut már az adóforintjainkból című cikkből)