Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27229843

2020. június 04.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Bulcsú napja van.
Holnap Fatime napja lesz.

Farkas Örs válthatja Rogán Antalt?

A letelepedési kötvényen nagyot kaszált Rogán, és bizony a kormányzati propagandán, óriásplakátokon, hirdetéseken, egyebeken. Most úgy néz ki, hogy mennie kell végre.

„Farkas Örs kiváltja Rogán nyilvános szerepléseit, és még a szakminisztériumok médiamegjelenéseit is ő hivatott irányítani. Az ő felemelése beleillik Orbán megváltozott humánerőforrás-politikájába: már nem politikai nehézfiúk egymással szembeni kijátszására épít, hanem agilisabb, fiatalabb, könnyebben cserélhető szereplőkre bízza a feladatot. Olyanokra, akiknek nincs saját hátországuk, legfeljebb pártfogóik vannak. Farkas esetén például a Matolcsy család és Kocsis Máté fideszes frakcióvezető.

A HVG megnézte Farkas eddigi pályaképét, kiderült, az őszi választási kampány egyik legnagyobb botrányában az ő neve is felmerült. ” (Részlet a cikkből)

Nem rossz támogatói kör. Farkas Örs tehát beleillik a Fideszes kompániába, jöhet! A mór megtette jócskán, és túl is teljesítette a feladatot, most már mehet! A nemzeti konzultáción már nem ő és a haveri köre fog kaszálni, hanem az utódé.

A témában a hvg.hu cikke elérhető ITT !

Farkas Örs politológust egy héttel ezelőtt nevezték ki a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivőjének. Erről a cikk elérhető ITT !

A letelepedési kötvényeket először a magyar állam, az Álladósság Kezelő Központ árusította, de Rogán Antal még a parlament gazdasági bizottságának vezetőjeként rácsapott a nagy lehetőségre. Kivetette TÖRVÉNYESEN az állam kezéből a haveri köre hatáskörébe a nagy bizniszt! A kötvényeken keletkező hasznot zsebre vágták, a kárt a magyar adófizetőkre hagyományozták. A kötvényeket ugyanis öt év után kamatokkal terhelten vissza kell vásárolni, és ez már az adófizetők terhe. Évente 170 milliárd forint körül van csak ez az egy tétel. De az adófizetők fizetik ki a béren kívüli juttatások papírjainak forgalmazásából kikergetett franciáknak a nemzetközi bíróságok előtt megnyert perekben kiszabott fizetni valókat. Erről egy korábbi cikkünk elérhető ITT !

A béren kívüli juttatás megszűnt, az Erzsébet utalvány már nem fizetőeszköz.A munkavállalók cserébe megkapták a nyakukba az amúgy is munkavállaló ellenes munkatörvénykönyvet kiegészítve a rabszolgatörvényt. Valamit valamiért…

Békéscsaba, 2020. február 14.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „Nem én neveztem az Országgyűlésben micisapkának a Szent Koronát, és persze az sem én voltam, aki néhány év múltán díszmenetben vittem a Parlamentbe. Nem gondolom, hogy akár a leghazafiasabb sláger is felérne a Himnusszal. Nem én kiabáltam az ország házában a KDN P-seknek, hogy „Térdre , csuhások!” És nem én tartom fügefalevélként magam elé őket, igyekezvén eltakarni az elvek és értékek nélküli hataloméhséget. Nem emlegetem szünet nélkül a keresztény kultúrát és hagyományokat, miközben gyűlöletet szítok, gátlástalanul harácsolok és luxuskurvákkal üzekedek. Nem én vagyok, aki korrumpálta, korrumpálja a nagy egyházakat, hogy mindezt ne tegyék szóvá. Nem én fosztottam meg egy csomó kisegyházat a jogaitól, és nem én tagadom meg a nemzetközi bíróságok által nekik megítélt jóvátétel kifizetését. Nem én ajánlottam az ország felének, hogy egy jó erős kötélre akassza fel magát. Nem nem én neveztem az ellenzéki szavazókat panelproliknak. Nem én mondtam, hogy akinek nincs semmije, az annyit is ér. Nem én ijedtem meg a népszavazástól, és vontam vissza az olimpiai pályázatot, és nem én építem meg ennek ellenére az olimpiai stadionokat.” (Részlet a Nem én voltam… című cikkből)