Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27040366

2020. május 20.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Bernát, Felícia napja van.
Holnap Konstantin napja lesz.

Félmilliárdot költött egy szerencsi telephelyre a kormány

Ez azonban csak papíron létezik

Összesen 447 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást folyósított az Orbán-kormány egy speciális haditechnikai logisztikai és felújító központ építésére Szerencsen, azonban a lezárt pályázat állításaival szemben semmi nem épült meg ebből – írja a 24.hu.

A kormányzati terkepter.nfu.hu szerint a beruházást 2015. november 30-án befejezték, annak státusza itt is „megvalósult”.

Az ügyet feltáró Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő feljelentést tesz, mert az elvileg vasúti rakodásra szánt telephelyen semmi nem történt. Megkeresésére a Pénzügyminisztérium jelezte, hogy immár négy éve vizsgálják a pályázatot. (Forrás: borsod24)

Az index.hu cikke témában Hadházy Ákossal készített videó-felvétellel elérhető ITT

Simonka György is máshol építette fel a beruházást, ami azóta is üresen áll. Lehet, hogy ez a beruházás is máshol épült meg. Simonka a felfüggesztett mentelmi joga ellenére továbbra is oszthatja a pénzeket és az észt az orosházi választókerületben, ugyanúgy bejár szavazni, mint korábban a parlamentbe. A másutt felépült, de azóta is üresen álló létesítményről a régebbi írásunk elérhető ITT !

„Csaknem félmilliárd forint uniós támogatást fizetett ki a kormány egy olyan projektben, amelyben a hátrányos helyzetű Szerencsre ígértek logisztikai központot, de végül egy másik cég Balatonfűzfőn kezdett belőle lőszergyárat építeni – tudósított a szerda esti RTL Híradó. Lehet, hogy ebben az esetben is elnézték a térképet, mint Békés megyében?

Békéscsaba, 2019. július 18.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Némi keserű tapasztalat birtokában a kommunistákról terjedt el a mondás, hogy mindig azokat a bűnöket készült elkövetni, amelyekkel az ellenfeleiket megvádolták. Abból is látszik, hogy a fideszesek nem kommunisták, hogy ők ellenben sorra követik el azokat a bűnöket – olykor még rájuk is téve néhány lapáttal – amelyek miatt elődeiket jó okkal támadták.” (Részlet a Nem komcsi, fideszes című cikkből)