Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23818435

2019. október 13.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Kálmán napja van.
Holnap Helén napja lesz.

Ezt is megkapták a keményen dolgozó kisemberek!

Kósa Lajos, Semjén Zsolt, Orbán Viktor, Kocsis Máté. Fotó: alfahir.hu

Megkapták ők előzőleg a Fidesztől a munkaadóknak kedves munkatörvénykönyvet, és az alkotmányból (új nevén az alaptörvényből) kihagyták a számukra oly fontos négy tételt: nincs alkotmányos védelem alatt a magyar termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj. Már nyolc módosításon esett át az alaptörvény, de nem az átlagemberek érdekében! Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, amivel a magas jövedelműek nagyon jól, a kis keresetűek nagyon rosszul jártak. A magas jövedelműek igénybe tudják benni a családi adókedvezményeket, a keményen dolgozó kisemberek nem igazán. A járulékokat már adóként szedi be a hatalom, szabad felhasználású pénzeszközzé téve azt is.

Kocsis Máté sajtótájékoztatón értékelte a mai, balhéba torkolló parlamenti ülést:

  • az ellenzék agresszív viselkedése nevetséges

  • példátlan az Országgyűlés történetben az, ami ma történet - ez mondjuk igaz

  • „az ellenzéki képviselők, elsősorban jobbikos huligánok és liberális anarchisták a fizikai agressziótól sem riadtak vissza”

  • a kormánypárti honatyáknak viszont köszönetet mondott, mert „nyugodtan és méltóságteljesen jártak el”

Békéscsaba, 2018. december 13.

Összeállította: Anton

sokkaljobb-kommentár: A népes csapatú médiaúthenger megkezdte a parlamenti ellenzék lejáratását, és a kormánypárti képviselők felmagasztalását a közmédiákban. Kövér László házelnök már fenyegeti az ellenzéki képviselőket. Nem úgy viselkedik, mint egy házelnök, hanem úgy, mint egy csendőr őrmester. Hogy ki hívta be és miért az ülésterembe a házőrséget, és milyen érdekes esetek történhettek a szavazás során, azt még hetekig elemezni fogják a szakemberek. A rabszolgatörvény lehetővé teszi a multiknak és egyéb munkáltatóknak azt, hogy 400 túlórát írjanak elő a munkavállalóiknak úgy, hogy az érte járó javadalmazás három év múlva kerül csak kifizetésre. Hasonló szemétség vajon előfordul bármelyik uniós tagállamban? És ha megszűnik időközben a cég, akkor ki sem kell fizetni?

Megjegyzendő, hogy az az országgyűlési képviselő, aki nem jut be a következő választáson a parlamentbe, HAT HAVI VÉGKIELÉGÍTÉSBEN részesül! Holott mi választók ugye négy évre szerződtünk velük, és mégis…

A tegnap esti (december 12-ei) tüntetésről ITT

Békéscsaba, 2018. december 13.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Kocsisné Márkus Szilvia októberben igazgatósági tag lett a dél-budai szuperkórházat építtető állami cégnél, valamint felügyelőbizottsági tag a II. kerületi Széllkapu parkot és mélygarázst fejlesztő kft.-nél.” (Részlet a Két állami cégbe is bekerült Kocsis Máté felesége című cikkből)