Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22110393

2019. június 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.

Ez is a kétharmaddal jár: Simonka György visszaszerzi a vagyonát

Vajon melyik képviselőtársa helyett szavaz a parlamentben? (Fotó: Béli Balázs)

Hogy valami nem működik a magyar demokráciában, annak bizonyítéka, hogy a fideszes Simonka György egyéniben szerzett mandátumot az országgyűlési választásokon. A kormánypárti politikus pedig köszöni szépen a mentelmi jogot, és folytatja uralkodását Békés megyében.

Simonka György üzelmei kapcsán még maga Polt Péter legfőbb ügyész is elismerte, a fideszes országgyűlési képviselő tulajdonában álló Magyar Termés TÉSZ Kft. összesen 973 millió forint kárt okozott Magyarország és az Európai Unió költségvetésének, amit a mai napig senki nem térített meg.

Megkezdődött ugyan a cég felszámolása, azonban a 24.hu kiderítette (részletek ITT  ), a cég több tízezer négyzetméteres ingatlan- és földvagyonának nagyobb részét a kormánypárti képviselő üzlettársaihoz és testvéréhez köthető társaságok vásárolták fel.

Erről is szavaztunk április 8-án.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Neki is, Farkas Flóriánnak is nagyon fontos volt a mentelmi jog megtartása. Mind a kettőnek sikerült. Korábban a 400 lakos körüli Pusztaottlaka polgármestere volt Simonka, aki ma már a Fidesz Békés megyei elnöke is. Hiába no, nincs nála alkalmasabb ember erre a posztra a Viharsarokban. Nemrégiben jelent meg, hogy ismét sorra nyeri a pályázatokat. Egy olyat is például, hogy uniós pénzből a 400 körüli lakosú Pusztaottlakán, ahol hosszú évek óta se iskola, se óvoda, 70 millió forintért termelői piacot épít. Pusztaottlaka nem mellesleg ZSÁKFALU! Az európai uniós ügyészség biztos nem hagyná szó nélkül ezt a nagy lehetőséget, még az is lehet, hogy az adónkból vissza kell majd fizetni ezt a pénzt is! Hogy a 70 millióból mi fog majd megépülni a zsákfaluban, és kinek a hasznára, az még nem derült ki. Hogy termelői piacra ott semmi szükség nincs, az biztos. Miközben egyre több honfitársunk kerül az út szélére, a Fideszes potentátoknak minden összejön. Dunaújvárosban a Jobbikos Pintér Tamás legyőzte az országgyűlési választáson dr. Galambos Lajos korábbi Fideszes képviselőt, akit nem hagytak az út szélén. Ipar- és területfejlesztésért felelős miniszterelnöki biztos lett, államtitkári fizetéssel.

Simonka György a parlamentbe nem igazán szokott bejárni, csak szavazások idején. A havi egymillió körüli juttatás akkor is jár, ha messzire elkerüli a munkahelyét. Az újabb, immár a harmadik kétharmad miatt továbbra is következmények nélküli ország maradunk. A következményeket továbbra is az átlag magyar ember viseli, és neki kell eltartania az egyre népesebb hatalmat. Hogy a propaganda helyett mikor lesz kormányzás, az sem derült még ki. És az sem, hogy meddig lesz képes elviselni az egyre szegényedő társadalom ezt a sok stiklit?  

Egy Simonka-féle bedőlt uniós beruházásról ITT

Békéscsaba, 2018. július 24.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Vétkesek közt cinkos, aki néma!” (Babits Mihály: Jónás könyve)