Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23947688

2019. október 22.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.

Ezért fizetsz annyit a boltban, ezért megy a fizetésed fele az államnak

Itt van Jakab Péter harmadik vlogja 

Mindenki számára érthetően mutatja be harmadik vlogjában Jakab Péter, hogy hogyan lopnak meg minden magyart az Orbán Viktor által kiépített korrupciós gépezet működtetői. A Jobbik frakcióvezetője az oligarchákról, azaz Orbán Viktor gyorsan gazdagodó rokonaitól és barátaitól kezdve, egészen a helyi kiskirályokig mutatja be a rendszer működését.

Alapvetően nem is beszéltem volna erről a témáról, ha a közmédia tenné a dolgát és beszámolna a korrupcióról. Az emberek úgy tűnik, hogy hozzászoktak már a repkedő milliárdokhoz, viszont nagyon fontos őket arra emlékeztetni, hogy ezeket a milliárdokat az ő zsebükből húzzák ki.

– így indokolta Jakab Péter az Alfahír megkeresésére, hogy miért épp a korrupcióval foglalkozik a harmadik részben.

Egy átlagember számára felfoghatatlanul nagy pénzekről van szó, amikor a kormányközeli oligarchák vagyonáról beszélnek, de Jakab Péter vlogjában világosan bemutatja, hogy mire is lenne elég az a pénz, amit a miniszterelnök és környezete kivett a közösből. A Jobbik frakcióvezetője példaképp Orbán vejét és barátját/strómanját hozza, ugyanis a képviselő szerint ezek azok a személyek, akik következmények nélkül rátehetik a kezüket a közös kasszára, ők azok, akik az arcai ennek a rendszernek.

A folytatás, illetve a teljes cikk videóval elérhető ITT !

Forrás: alfahir.hu

Pintér Tamás és Jakab Péter Dunaújvárosban:

sokkaljobb-kommentár: Készül az immár szokásosnak mondható újabb választási csalás! Október 13-án megint szervezetten áthozzák a csalárd módon magyar nyugdíjat élvező ukrán–magyar kettős állampolgárokat leszavazni a Fidesz jelöltjeire! Vannak már olyan települések, ahol csalással, hivatalos magyar támogatással akár kétszázan is bejelentkeztek egy-egy magyarországi állandó lakosnak egy családi házba, de már képesek a ravatalozókba is bejelentkezni. Teljes jogú szavazópolgárok is, nemcsak potya magyar nyugdíjat élvezők! Magyar rendőri biztosítással, szervezetten hozzák át őket! Törvényes is, tisztességes is ez? Ráadásul szavazatvásárlásnak sokmilliárdos kiadást jelent már, mert ingyen gyógyulnak is nálunk ezek a bizonyos Fidesz-szavazók. Erről egy korábbi cikk elérhető ITT !

A banki eladási árfolyam ma: a dollár 308 forint, az euró 339 forint. A külföldi multik, a jegybank és az állam nagyon jól jár rajta, az ostor megint a magyar átlagpolgár hátán csattan! A forint is védtelen, nemcsak a magyar társadalom, ami miatt felpörög az élelmiszer ára is!  

Békéscsaba, 2019. október 7.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Atyai jóbarátom, Torgyán József mondta mindig a Fidesz politikája kapcsán, hogy Orbánék azt a stratégiát követik, miszerint „rágalmazd meg ellenfeledet, és bár ő fogja megnyerni a pert, tied lesz a mandátum”. Ha van olyan módszer, amelyet a „keresztény” és „nemzeti” Fidesz bulldogkövetkezetességgel valósított meg az elmúlt évtizedekben mind szövetségeseivel, mind ellenfeleivel szemben, az a fenti princípium. Meglehetősen idegennek kellene lennie egy jogászdoktortól a fenti attitűdnek, ám azt maga Orbán Viktor is figyelmébe ajánlotta híveinek még 2006-ban, amikor választási csalás elkövetésére biztatta őket. „Majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot” – mondta ekkor a későbbi miniszterelnök.” (Részlet az Oszt jónapot! című cikkből)