Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27251705

2020. június 06.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Norbert napja van.
Holnap Róbert napja lesz.

Eurostat: A magyar állam jobban él, mint a magyar emberek

Az uniós tagállamok között csak a bolgár háztartások egy főre eső végső fogyasztási kiadása volt távolabb az EU-átlagtól 2018-ban, mint a magyaroké, ha azt az egyes országok árszínvonalai közti különbségeket kiküszöbölő vásárlőerő-paritáson nézzük. Csak a bolgár háztartások költenek kevesebbet a magyaroknál számszerűen is, hétköznapi nyelven megfogalmazva csak ott alacsonyabb az életszínvonal, csak ott van távolabb az uniós átlagtól.

Magyarország jobban teljesít? Ennyire? Románia is lehagyott bennünket! Vajon mekkora szerepe van ebben annak, hogy egyre több magyar adóforint repül át a határon, és már román pártokat is támogat pártunk és kormányunk?

Csak Bulgáriában alacsonyabb az életszínvonal, mint nálunk. Erről bővebben ITT !

Forrás: magyarhang.org

Emlékeztető: „Némi keserű tapasztalat birtokában a kommunistákról terjedt el a mondás, hogy mindig azokat a bűnöket készült elkövetni, amelyekkel az ellenfeleiket megvádolták. Abból is látszik, hogy a fideszesek nem kommunisták, hogy ők ellenben sorra követik el azokat a bűnöket – olykor még rájuk is téve néhány lapáttal – amelyek miatt elődeiket jó okkal támadták.” (Részlet a Nem komcsi, fideszes című cikkből)

Emlékeztető: „Közös Junckerben (a volt bizottsági elnökben) és a német politikusban, hogy mire EB-elnökök lettek, a legjobb formájukat már maguk mögött hagyták – írja a lap brüsszeli tudósítója, Werner Mussler. De szerinte a többi jelölt is csak másod- és harmadvonalbeli arc, akiket alig ismer valaki. A cikk a Tanácsnak ezen felül felrója a választók becsapását, Kelet-Európa cserbenhagyását, és az EP-vel való konfliktus további élezését is.” (Részlet az Alaposan kiakadt a német sajtó Ursula von der Leyen jelölésén című cikkből)