Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27288172

2020. június 09.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Félix napja van.
Holnap Margit napja lesz.

Erdogan érkezik a Gül Baba türbéjéhez (videóval)

A türbe több milliárdos felújítási költségét a két állam fele-fele arányban viselte.

A türbe fenntartása egy alapítványon keresztül történik, okozva 800 milliós költséget. Szigetváron halt meg Szulejmán szultán, az akkori magyar népesség megritkítója 71 éves korában, ágyban párnák között. A harcok miatt nem tudták hazavinni a tetemét, de amint győzött a török, elvitték. Most a pécsi egyetem keresi azt a helyet, ahol kb. egy hétig pihent a tetem. Zrínyi Miklós tetemével vajon mi a helyzet?

Egy megmosolyogtató Fideszes vélemény: 2019. november 7-én nem Erdogan török elnök miatt nem lehetett Budapesten közlekedni, hanem a tüntetők miatt. Ehhez azért már jó nagy arc kell! Országomat egy lóért! De miért egy török gebéért? Hatalmas üzleteket, például fegyverüzleteket köthettek a háttérben török és magyar oligarchák!

A türbéhez érkezésről a videó:

A törökök mostanában is folyamatosan ráengedik Európára, Görögországra a migránsokat. Európa szempontjából mindegy, hogy Törökországból jönnek, vagy a mostanában lebombázott észak-szíriai részről, ahol még a kórházat is lángba borította török hadsereg. Az észak-szíriai helyzetről egy nemrégiben készült összeállítás sok elérhetőséggel ITT !

Békéscsaba, 2019. november 11.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Legutóbb Törökország észak-szíriai katonai megszállásával kapcsolatban is magára maradt a magyar diplomácia. Az Európai Unióban egyedüli országként állt ki a magyar kormány a török diktátor kurdok elleni dicstelen tette mellett. Később ezzel ellentétesen az Európai Parlament Törökországot elítélő határozatát a Fidesz-frakció mégis megszavazta. A törökök folyamatosan azzal fenyegetőznek, hogy ráengedik a náluk élő szír migránsokat Európára, ha nem az történik, amit ők akarnak! Most őelőle is megindultak a szír menekültek, főként a kurdok, akiknek a világ szégyenére még mindig nincs hazájuk! A török diktátor népes üzleti delegáció élén november 7-én Budapestre érkezik.” (Részlet a Néhány furcsaság a magyar külügy állásfoglalásaiból című cikkből) 

Emlékeztető: „Amerika az olajért ment Szíriába. Donald Trump nem is titkolja, hogy Washington rátenné a kezét a lelőhelyekre. „Köszönetet mondott” az egyenes beszédért Donald Trumpnak a szíriai elnök. Bassár el-Aszad szerint ha kollégája azt mondja, hogy az Egyesült Államoknak kell az olaj, akkor biztos, hogy az amerikai csapatok ezért érkeztek Szíriába. Aszad bírálta Amerikát, amiért a békesség pálmaágát emeli a magasba, miközben háborúkat gerjeszt, és folyamatosan megsérti a nemzetközi jogot.” (Részlet az Amerika az olajért ment Szíriába című cikkből)