Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26235545

2020. március 31.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Árpád napja van.
Holnap Hugó napja lesz.

Emelni kell a jegybanki alapkamatot!

Évek óta 0,9 százalék a jegybanki alapkamat, talán a legalacsonyabb az egész világon.

Ez nagyon jót tesz az ideiglenesen hazánkban állomásozó multiknak, közte az autógyáraknak, jól jár vele a kormány, és nagyot kaszál rajta a jegybank. A társadalom minden tagja, de főleg a kevés jövedelemmel rendelkezők nagyon ráfáznak, hiszen elszabadul emiatt jócskán az infláció. Az euró árfolyama már 360 forint körül ingadozik…

A döntés a jegybank monetáris tanácsának kezében van. Matolcsy György is tagja. Jelenlegi tagjairól az információ elérhető ITT !

„A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa a monetáris politikai döntéshozatal időpontjának megváltoztatásáról és a Monetáris Tanács 2011. II. félévi ülésnapjairól döntött. A Monetáris Tanács döntése értelmében a Tanács az üléseit 2011 júliusától kezdődően hétfő helyett kedden tartja. A tanácskozások gyakorisága nem változik: az MT havonta kétszer ülésezik, a havi két ülés közül pedig továbbra is a második a rendes kamatdöntő ülés.” (Részlet az MNB honlapjáról).

Békéscsaba, 2020. március 20.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A korrupciós és a pénzszórási szokásain amennyiben nem változtat, és nem állítja meg a forint gyengülését a kormány és a jegybank, nagy bajba kerülünk. Ilyen népes és ilyen magas jövedelmű hatalom még soha nem uralkodott a magyar társadalmon! Jövedelmileg is, emberileg is elszakadtak tőlünk! Ráadásul megadóztatják már a minimálbért is, és a gyalázatos egykulcsos adó miatt 15 százalékkal adóznak ők is, meg a havi ötmilliós jövedelmű potentátok! Egyre több a magyarországi adófizetést elkerülő offshore lovagunk is, és bizony továbbra sincsenek online pénztárgépekkel az adóhatósághoz a hatalmas hasznot termelő kaszinók! Adót fizetni nálunk igazából csak a jövedelemhez alig jutóknak kell, akik nem olyan dörzsöltek, mint a kebelbéliek.” (Részlet a Hogyan lehetséges? című cikkből) A jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket terheli, összes nyereségét meg kiviszik hat jegybanki alapítványba, ahol aztán észvesztő költekezés zajlik, és egyben haveri kifizetőhelyekként is működnek!