Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22181018

2019. június 25.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Vilmos napja van.
Holnap János napja lesz.

Elképesztő méreteket ölt a makkabi játékok költségvetése

Míg az előző házigazda, Berlin 1,4 milliárd forintnyi euróból rendezte meg az európai zsidóság „olimpiáját”, addig a budapesti költségek már meghaladják a 30 milliárdot is. Részletek a Magyar Hang 2019/1. számában megjelent cikkből!

Lassan elképesztő méreteket ölt a Budapesten rendezendő 2019-es európai makkabi játékok (EMG) költségvetése. Legutóbb a december 23-ai Magyar Közlönyből az derült ki, hogy a magyar kormány újabb 2,8 milliárd forintot fordít az európai zsidó közösség nemzetközi sporteseményére, melyre július 29. és augusztus 7. között kerül sor. Hogy mindezt mivel indokolták?

A folytatás, illetve a teljes cikk elérhető ITT

Forrás: magyarhang.org

sokkaljobb-kommentár: Szeret a magyar kormány sportrendezvényeket rendezni, ilyen volt például a vizes vébé, amelynek a költségei úgy elszálltak, mint ősszel a gólyák. Hogy mit mennyivel áraznak felül a tényleges bekerülési költségen, azt nem vizsgálja senki! Pedig azok a pénzeink valahová elvándorolnak. Most megint ez történik. A Puskás Stadiont atlétikai rendezvények tartására is tervezték, majd lemondtak róla, és épül 200 milliárdért egy hatalmas, csak focira alkalmas stadion, és külön lesz majd valószínűleg újabb 200 milliárdért atlétikai stadion is. Ugyanis rendezni fogunk atlétikai világeseményt is.

Az egykulcsos adó és a magas jövedelműek egyre több adókedvezménye miatt kiesik már vagy 700 milliárd forint adóbevétel, amit a társadalom sanyargatásával igyekeznek kipótolni. Több mint ötven féle adó, és a világ legmagasabb, 27 százalékos áfája bizony nagyon kemény teher az átlag magyarra nézve. Az áfa minden szakvélemény szerint a kisember különadója. Az átlagbérből, amibe a nagyon magas és a nagyon alacsony fizetés egyaránt benne szerepel, a statisztika szerint több mint 100 ezer forint a levonás! A magáncégek alkalmazzák a magyar munkavállalók 75 százalékát. A fizetésemelések az érintetteknek nem túl sokat jelentenek, de a magyar állam bevétele minden egyes fizetésemeléssel jelentős. Azok a vállalkozások, amelyek nem tudják kitermelni a fizetésemeléseket, bezárják a kaput.

A nép egyszerű gyermekeinek sorsa vajon miért nem érdekli ezt a kereszténynek is mondott hatalmat?

Békéscsaba, 2019. január 10.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Átalakította a Miniszterelnökség a budai Várnegyed területén zajló beruházásokat koordináló cégeket és megalapította a Várkapitányság Nonprofit Zrt.-t. A Miniszterelnökség felügyelete alatt 2018. december 31-én megalakult a Várkapitányság Nonprofit Zrt., az új cég a budai várbeli kormányzati beruházásokat is felügyelő Budavári Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Nonprofit Kft., valamint a Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. összeolvadásából jött létre – derül ki a Céginfor.hu adataiból. A Várkapitányság igazgatóságának tagja 2023 végéig Fodor Gergely, akit 2018 nyarán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nevezett ki a budai Várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházások koordinálására. A háromtagú igazgatóság tagja még Koltay András (Koltay Gábor filmrendező fia) és Sepsey Balázs (Sepsey Tamás volt MDF-es képviselő, az ÁSZ egykori főigazgató helyettesének fia).” (Részlet az Ilyen még nem volt: a Miniszterelnökség várkapitányságot alapított című cikkből) 2019-ben több mint egymilliárdot pocsékolhatnak erre is az adónkból…