Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27179710

2020. június 01.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Tünde napja van.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.

Elbukta Magyarország a kvótapert

Pénzbüntetés következhet

Négy és fél év elteltével immáron bírósági ítélet is van arról, hogy Magyarország megszegte uniós kötelezettségeit, amikor nem vett át menekülteket a túlzsúfolt olasz és görög menekülttáborokból, a migrációs válság csúcspontján.

2015 szeptemberében döntettek úgy az EU-s belügyminiszterek, hogy átmeneti megoldásként minden tagállamnak be kell segítenie a görög és az olasz hatóságoknak a menedékkérelmek feldolgozásának felgyorsítása érdekében. A döntést Magyarország és Szlovákia támadta meg, azt kérték, hogy az Európai Bíróság mondja ki ennek a belügyminiszteri döntésnek az érvénytelenségét. Ezt a bíróság nem osztotta, 2017 szeptemberében kijelentették, hogy a határozat teljesen jogszerű körülmények között született, ezért végrehajtható és végrehajtandó.

A folytatás, illetve a teljes cikk elérhető ITT !

Forrás: magyarhang.org

sokkaljobb-kommentár: A kvótában előírtnál nagyobb létszámot fogadott be a magyar kormány. Venezuelából két repülőgépnyit behoztak, akiket a balatonőszödi kormányüdülőben helyeztek el egy időre. A macedón miniszterelnök, aki korrupció miatt elmenekült a hazájából, miután elbukta a választást, érdekes körülmények között telepedett le nálunk. Tavaly ősszel már a belvárosban fotózták le, amint élt a választójogával Budapest belvárosában. A Rogán-féle letelepedési kötvényes „üzlettel” is elég sokan juthattak nálunk lehetőséghez, amelynek irtózatos hasznát a „forgalmazó” magánszemélyek zsebre vágták, viszont a kötvényeket öt év után kamatokkal terhelten vissza kell vásárolni. Ezt a kötelezettséget is sikerült a magyar adófizetők nyakába varrni. Ez évente akár 70 milliárd forint is lehet, mert egy-egy kötvény ára bizony 350 ezer euró körül van. Ez nemzetbiztonsági kockázat is, mert nem vizsgálják, honnan volt a „vásárlónak” ennyi pénze!

Ez a visszavásárlási kötelezettség csak az idén 110 milliárd forint kiadási kötelezettséget jelent a magyar adófizetőknek!

Békéscsaba, 2020. április 3.

F. I. – M. K. M.