Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26235241

2020. március 31.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Árpád napja van.
Holnap Hugó napja lesz.

Elölről kezdődik a lúgos orvos pere

Az áldozatok évében az elkövetők dicsőségére!

Idős nagybátyja már nem a nemzet orvosa, hanem ausztráliai nagykövetünk. Ha nem lenne ily magas rangú Fidesz fan rokona, akkor is ez történik? Az áldozatot nemcsak nemileg, idegileg végképp muszáj kikészíteni? Egyelőre még nincs kint a börtönből az elkövető, a nagyságos főorvos. Szerencsétlen áldozata kezdheti elölről: újra és újra át kell élnie a gyalázatot!

Nálunk még ez is megtörtént! „Közös imádságot szerveznek a lúgos orvosként elhíresült Bene Krisztián családjáért a Zugligeti Szent Család Egyházközösség tagjai. A plébános szerint magánügy, ki és miért imádkozik.” (Részlet A lúgos orvosért imádkoznak a zugligeti hívek című cikkből – 2017.)  

Az alkotmánybírók fele nem értett egyet a határozattal, mégis életbe lépett a határozat. Amikor a lúgos orvos és ügyvédje az Alkotmánybírósághoz fordult, már lehetett sejteni, hogy hasonló eredmény születik.

A témában a nepszava.hu cikke elérhető ITT !

Békéscsaba, 2020. február 19.

Anton

Emlékeztető: „Nem én neveztem az Országgyűlésben micisapkának a Szent Koronát, és persze az sem én voltam, aki néhány év múltán díszmenetben vittem a Parlamentbe. Nem gondolom, hogy akár a leghazafiasabb sláger is felérne a Himnusszal. Nem én kiabáltam az ország házában a KDN P-seknek, hogy „Térdre , csuhások!” És nem én tartom fügefalevélként magam elé őket, igyekezvén eltakarni az elvek és értékek nélküli hataloméhséget. Nem emlegetem szünet nélkül a keresztény kultúrát és hagyományokat, miközben gyűlöletet szítok, gátlástalanul harácsolok és luxuskurvákkal üzekedek. Nem én vagyok, aki korrumpálta, korrumpálja a nagy egyházakat, hogy mindezt ne tegyék szóvá. Nem én fosztottam meg egy csomó kisegyházat a jogaitól, és nem én tagadom meg a nemzetközi bíróságok által nekik megítélt jóvátétel kifizetését. Nem én ajánlottam az ország felének, hogy egy jó erős kötélre akassza fel magát. Nem nem én neveztem az ellenzéki szavazókat panelproliknak. Nem én mondtam, hogy akinek nincs semmije, az annyit is ér. Nem én ijedtem meg a népszavazástól, és vontam vissza az olimpiai pályázatot, és nem én építem meg ennek ellenére az olimpiai stadionokat.” (Részlet a Nem én voltam… című cikkből)