Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19751074

2019. január 17.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Piroska napja van.
Holnap Sára napja lesz.

Egymásra mutogatnak Zaid Naffa meghívásával kapcsolatban

Egymásra mutogat a Külügyminisztérium és a Országgyűlés sajtóirodája Zaid Naffa meghívásával kapcsolatosan.

A jordániai üzletember a parlament alakuló ülésén és a miniszterelnök csütörtöki eskütételén is megjelent. Zaid Naffa állampolgársági kérelmét eddig kétszer is elutasították nemzetbiztonsági kockázatok miatt. Az Országgyűlés sajtóirodája szerint Naffa a Külügyminisztérium vendége volt az Országgyűlésben. A Népszava megkereste a tárcát, de a lapnak azt mondták: a meghívotti körről nem ők, hanem az Országgyűlés döntött, a minisztérium csak kézbesítette a meghívókat. A lap újabb megkeresésére az Országgyűlés sajtóirodája már nem reagált.

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: Elég sok magyar újságírót kitiltottak, nem mehettek be az Országgyűlés alakuló ülésére, de ez a nemzetbiztonsági kockázat ott lehetett. Jodánia tiszteletbeli konzulja Zaid Naffa. Amennyiben a magyar hatóság tiltakozna személye ellen, akkor Jordánia visszavonná a megbízását. Hogy kinek a kedvence, és ki üzletel ezzel az üzletembernek mondott emberrel, nem lehet tudni. De hogy magasabb körből való az illető, az nagyon valószínű. Mindeközben elég sok magyar újságírót tiltottak ki a parlamentből… Ez is Kövér László házelnök kedvenc foglalatosságai közé tartozik!

Sajnos ennek se lesz következménye! Nyolc év óta ez megy, és még további 12 évig akarja folytatni Orbán Viktor. Addigra a magyar átlagemberek többsége elhagyja az országot… A bevándorlást ostorozzák, de a kivándorlás megállítása érdekében nem tesznek semmit! Ráadásul úgy ostorozzák, és harcolnak ellene, hogy nyolc év alatt csaknem ötvenezer migránst befogadtak. Vajon hány százezer magyar ment ki külföldre dolgozni amiatt, hogy itt megélhetést biztosító jövedelemhez tudott hozzájutni. Soha ilyen népes és ilyen magas jövedelmű hatalom nem élősködött még az ország nyakán, mint mostanában.

A másik nagy „üzletember”, akivel jókat üzleteltek Orbánék, róla bővebben ITT

Békéscsaba, 2018. május 11.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A fideszes propaganda olyan egyszerű és primitív üzentekkel bombázta a magyar választókat, hogy „Orbán vagy turbán”, miközben Vonát úgy ábrázolták, mint egy muszlim főmuftit. Rendszeresen megzavarták lakossági fórumait, fizetett aktivisták kiabáltak be, hogy „Allah akbar”, vagy ezzel a felirattal ragasztottak matricát az országjárásra használt autójára, illetve müezzin imáját kapcsolták be sajtótájékoztatói közben. Persze az alávaló és gusztustalan – az egyébként az iszlámot is gyalázó – kampányban a kormánymédia arról mélyen hallgatott, hogy Orbánnak milyen üzleti kapcsolatai voltak szaúdi üzletemberekkel. Az sem került terítékre, hogy korábban nem volt rest méltatni az iszlámot.” (Részlet Az iszlám szent városainak őrzői elragadtatással értesültek Orbán Viktor győzelméről című cikkből)