Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23107691

2019. augusztus 23.
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ma Bence napja van.
Holnap Bertalan napja lesz.

Egy kilométeren belül két irodát fizetünk egy képviselőnek

Vajon ki ő?

A HVG már korábban megírta, van egy fideszes országgyűlési képviselő, akinek havi közel félmillióért (!) bérel irodát az Országgyűlés Hivatala a képviselő volt munkaadójától, a Miskolc Holdingtól. Az is kiderült, hogy a méregdrága iroda Miskolc belvárosában van, a Széchenyi utca 94 alatt.

Szerettem volna megtudni, miért ilyen drága, ezért közérdekű adatigényléssel fordultam a Miskolc Holdinghoz, kérve a bérleti szerződés kiadását. Erre mi történt? A Holding elismerte, valóban ezen a címen bérelnek irodát a képviselőnek, viszont véletlenül egy másik szerződést adtak ki. Ebből kiderült: még egy irodát bérelnek a fideszesnek: Miskolc belvárosában a Kossuth utcán, 126 ezerért, 12 percnyi sétára a másiktól. Hogy mi szüksége egy képviselőnek két irodára egy kilométeren belül, nem tudjuk. De hogy jó sokba kerül, azt igen.

Tisztelt Holding, köszönöm a plusz információt, de ettől még továbbra is várom a félmilliós iroda szerződését.

A megfejtés: Hubay György

Forrás: Jakab Péter idővonala

sokkaljobb-megjegyzés: Nekünk itt a Viharsarokban nem igazán mondott semmit a fontos Fideszes neve, ezért rákerestünk. Eléggé kipróbált katona őkelme. Egy november cikk elérhető vele kapcsolatban ITT !

Emlékeztető 1.: „Ami igazán döbbenetes volt, az az, hogy a magyar modell elkezdett más országokban, földrészen is működni, és hasonló kampányokkal lehetett találkozni Kolumbiától, Izraelen és Kenyán keresztül Ausztráliáig. Sőt, 2017-ben Olaszországban Soros által fizetett menekülthajókról szóló kitalált történetek kezdtek terjedni, 2018-ban pedig Donald Trump amerikai elnök is arról beszélt, hogy Soros által fizetett migránskaravánok tartanak az amerikai határ felé. Mindenesetre Birnbaum az interjúban azt állította, nekik a magyarországi kampányon kívül a többihez nem volt közük. Sőt, azt is tagadta, hogy tudták volna azt, hogy Soros milyen származású.” (Részlet az Orbán és Soros – a kész átverés show című cikkből) A kitaláció idején Habony Árpád Londonban közös céget alapított a tavaly elhunyt kampányguruval.

Emlékeztető 2.: „A Fidesz politikájának egyik legkártékonyabb „vívmánya”, hogy megtanította mindenkinek: ha lojális, akkor joga van teljesítmény nélkül érvényesülni. Nagy lesz a morális ára ennek a nyolc vagy még ki tudja, hány évnek.” (Részlet a Kéri László: Orbán Viktor egy hepciáskodó hős, a legrosszabb Fidesz-korszak csak most jöhet című cikkből)