Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20713257

2019. március 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Benedek napja van.
Holnap Beáta napja lesz.

Durva támadások érték a lányt, aki leírta, miért menne külföldre

Durva támadások érték és Facebook-fiókját is feltörték annak az egyetemista lánynak, aki a közösségi oldalán írta le, hogy 22 évesen külföldre kell mennie, mert itthon, óvónőként nem lehet megélni. Mészáros Luca Egyenesen című műsorunkban azt mondta: nem volt pártpolitikai háttere az írásának, de a választás eredménye elszomorította, hogy marad a kilátástalanság, emiatt született meg másnap a bejegyzése, amely aztán tömegekhez jutott el.

„Én maradnék, mert szeretem ezt az országot, itt születtem, ezt a nyelvet beszélem, és mivel óvodapedagógus leszek, nekem ezen a nyelven kéne tanítanom a gyermekeket, akkor vagyok igazán hiteles, ha a Tavaszi szelet éneklem, nem valami német dalt, de ahogy a bejegyzésemben is leírtam, egyszerűen nem látom a jövőt” – jelentette ki Mészáros Luca.

A folytatás és a Mészáros Lucával készült videó-felvétel elérhető ITT

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: Miközben állandóan sorosoznak és migránsoznak, 2018. I. negyedévében 477 migrást engedtek be az országba, és eddig a 40 százalékuk kérelmét kedvezően bírálták el.

Félő, hogy hamarosan újraindul a gyalázatos, az offshore lovagoknak nagy üzletetet, a magyar adófizetőknek nagy kárt jelentő Letelepedési kötvény forgalmazása is. Erre intő jel az, hogy Rogán megint az előtérben nyomul! A magyar fiatalokat elüldözik, és jönnek a helyükre az idegenek? Nemzeti alapon?

A kórházakat felszólították a tartalékszámlán lévő maradványaik államkasszába történő átutalására, miközben busás jutalmat fizet ki Lázár János minisztériuma. A közeljövőben akár 24 havi átlagfizetést is kaphatnak majd, ha teljesítik a feladat-kiírás. Már csak az a kérdés, hogy a fizetésükért mit csinálnak? Az amúgy is eladósodott magyar társadalmat meg tovább kopasztják. Nemsokára hatalmas megszorítások jönnek ránk, mert a szavazatvásárlásokon túl már a fél világot támogatja az adónkból pártunk és kormányunk. Egyre több stadion nő ki a földből, és le lesz a fél ország betonozva, ahelyett, hogy értéket termelő beruházásokra költenék az uniós forrásokat és az adónkat. Amennyiben a jelenlegi oligarcha párti kormány nem áll át az oligarchák oldaláról a magyar társadalom oldalára, abból előbb-utóbb most már baj lesz, mert egyre fogyóban van a türelem!

Békéscsaba, 2018. április 13.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Soha nem utaltak még haza annyi pénzt Magyarországra a külföldre vándorolt magyarok, mint most – hívta fel a figyelmet a napokban a Világgazdaság. A kivándorlás gyorsulásával párhuzamosan a lap szerint a hazautalások összege is növekszik, s már a magyar gazdaság 3 százalékát adja. A KSH nemzeti számlái szerint a külföldről kapott munkajövedelmek tavaly elérték a 920 milliárd forintot, ami 43 milliárd forinttal meghaladja a 2013-ast, és 236 milliárddal több, mint a 2012-es. Felidézték, hogy a hazautalás 2010-es kivándorlási hullám után kezdett el dinamikusan nőni. Az elmúlt öt évben százezrek hagyták el az országot átmenetileg vagy végleg.” (Részlet az Aggasztóan nő a kivándorlás című cikkből) A hazautalásokon hatalmasat kaszál az állam, a jegybank és a számlavezető bank is! Lehet, hogy ezért vették le napirendről a Gyere haza fiatal elnevezésű programot?

 Emlékeztető: „Minden talán az alkotmánnyal, vagy későbbi nevén az alaptörvénnyel kezdődött, amelyből kihagyták a társadalom négy alaptételét: nem védték le a termőföldet (azé az ország, akié a föld! Nálunk nagy része az oligarcháké lett!), a vízbázist (amit már élelmiszerré akar nyilvánítani az egyik nagy multi!), a társadalombiztosítást (az egészségünket!) és a nyugdíjat (vagyis az idős korunkat). Amit levédtek, az a förtelmes egykulcsos adó, amellyel a magas jövedelműek nagyon jól, az alacsony jövedelműek (ők az egyelőre csendes többség!) nagyon rosszul jártak!” (Részlet A Fidesz saját fazonjára igazított törvényei című cikkből) A választójogi törvényük talán még ennél is förtelmesebb! 48 százalék szavazatot kapott a Fidesz és 52 százalékot az ellenzék. Ebből lett aztán meg ismét a mindent lehetővé tevő kétharmados parlamenti többség!