Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27188986

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Dr. Nagy László levelet írt a miniszterelnöknek!

DR.ORBÁN VIKTOR ÚR

miniszterelnök

Budapest

 

Miniszterelnök Úr!

Habsburg Eduárd osztrák császárivadéknak Magyarország vatikáni nagykövetévé jelölése előtt bizonyára szorgalmasan tanulmányozta a Habsburgok 450 éven át tartó, igen békés és kedves magyar barátságát és az azt alátámasztó jelesebbnél jelesebb kutató-történészi anyagokat, amelyekbe igen tehetséges és sokoldalú tanácsadói Habony úr irányításával feltehetően és körültekintően be is avathatták.

Ennek ellenére a magyar nemzetpolitika oldaláról igen hasznosnak tartanánk, ha a kiemelkedő képességű amerikai kutató történész – Nemes Váradi Imre – hitelességében is felülmúlhatatlan munkáját a Habsburgokról megismertetné a Fidesz és a KDNP frakció tagjaival, közkincsükké tenné oktatási anyagként immár utólag is.

A történelmi magyar családok tagjainak és a magyar értelmiségi elitnek a reagálását a magyarul sem beszélő osztrák császárutód kinevezésére – udvariassági okokból - nem kívánjuk Önnel közölni. Annyit azonban megjegyzünk, hogy a felségsértés, hűtlenség, tömeges kivégzések stb. révén a Habsburgok a 450 év alatt a magyar nép vérén tovább gazdagodtak egészen a jól megérdemelt bukásukig. A történelmi magyar nemesi családok vagyonfosztását és tönkretételét azonban elérték. Helyükre a frissen betelepítetteket ültették császári parancsra, magyar(!) nemességgel is fölruházva őket „kemény deviza” ellenében.

Ön Miniszterelnök úr egy elképesztően téves – ráadásul Horn Gyulát utánzó (H. György) - nemzet megosztó indokolatlan döntést hozott H. Eduárd jelölésével. Tudja egyáltalán, hogy mit cselekedett? Kétlem! Biztosíthatjuk Önt és kormányát arról is, hogy mi labancok soha nem leszünk. Karcagi kun barátai pedig bizonyára megtépdesik majd a ruháikat IV. Lászlót (Kun L.) ért méltatlanságok láttán!

A mi Nagyságos fejedelmünk II. Rákóczi Ferenc jelmondatával kívánunk Önnek a mostaninál szebb és józanabb jövendőt.

„Istennel a Hazáért és a Szabadságért!

Mi nem változunk!

Tisztelettel: Dr. Nagy László sk.Rendi kormányzó

Forrás: SVPSZ idővonala

Megjegyzés: az osztrákok nem igazán foglalkoznak a Habsburgokkal! Nekik elegük volt belőlük, de hát a magyarok többségének is! Nem kellettek Ausztriának Habsburg Ottó emlékiratai. Nekünk az is kellett, néhány millió forintért majd Gerő András majd elmolyol azzal is, mint a többi felesleges dolgaikkal! A vatikáni nagykövetünk nem tud magyarul, Bécsben élt egész életében az idős úr.