Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27053874

2020. május 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Konstantin napja van.
Holnap Júlia, Rita napja lesz.

Domokos László jövedelmét csaknem havi négy millióra emelték

Az ellenzéket sorra büntette, a Fidesznél egy hibát sem talált, a közpénzeket lenyúló kamupártokat még csak nem is vizsgálta. Domokos László jó munkásember, akit meg is kell becsülni. A Fidesz pedig megbecsüli a kádereit. (Domokos László annyira pártkatona, hogy hosszú évekig volt Békés megye állócsillaga és Fideszes országgyűlési képviselő – F. I.)

Május 1-jével majdnem 4 millió forintot keres az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László – hívta fel az Átlátszó figyelmét egy olvasójuk az új számvevőszéki törvény hatályba lépésével bekövetkező egyik változásra.

A portál emlékeztet: korábban havi 2,6 millió forintot vihetett haza az Állami Számvevőszék első embere. Május 1-je után viszont a volt fideszes országgyűlési képviselő már 3 958 800 forintot kap.

A módosítást egyébként tavaly decemberben Áder János egyszer visszaküldte megfontolásra az országgyűlésnek, mivel az akkor megszavazott szöveggel kapcsolatban több dolgot kifogásolt.

A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete is nemtetszésének adott hangot és nyílt levélben tett közzé kifogásait. Így azt, hogy az új törvény korlátlan jogot adna az ÁSZ vezetőjének a számvevőszék átalakítására, a létszám vonatkozásában is. Nem lenne lehetőség szakszervezet szervezésére, és az elnök mindenféle kontroll nélkül dönthetne a számvevők elküldéséről.

Mint ismert, a Domokos László vezette ÁSZ különböző mértékben, de sorra büntette az ellenzéki pártokat: vagyonmegóvási intézkedést rendelt el a Momentum Mozgalomnál, a Párbeszéd Magyarországért Pártnál és a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnál. A többi ellenzéki pártra vonatkozóan a számvevőszék tiltott finanszírozás elfogadása miatt lépett fel. A legnagyobb bírságot tavaly a Jobbik kapta: a szervezet tavaly 662 millió forintra, idén pedig 270 millió forintra büntette a legnagyobb ellenzéki pártot.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: alfahir.hu

Gulyás Márton a társaival egy videót készített a kamupártokról, vagy rablópártokról. Néhány napig elérhető volt az interneten, aztán eltűnt. Erről a Magyar Hang cikke elérhető ITT !

sokkaljobb-kommentár: Domokos László előterjesztésére emelte a kormány az általában veszteséges állami cégek vezéreinek jövedelmét havi ötmillió forintra. Lehet, hogy nemsokára Domokos fizetése is havi ötmillió forint lesz. Az állami cégek egyre idősödő potentátjainak nyugdíja – mivel nincs se járulék-, se nyugdíjplafon – akár négymillió forint is lehet! A jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket terheli, a nyereséget viszont hat alapítványba kiszervezi a 64 éves Matolcsy György. Néhány alapítványtól is jövedelmet húzhat, mert igazi haveri kifizetőhelyként is működnek azok a bizonyos alapítványok. Emiatt aztán a költségvetés elesik évente akár több mint 100 milliárd forinttól is. A TAO-ba (sportra, főleg focira) kiszervezett adónk mértéke már évi 125 milliárd forint. Ez a két kiszervezés  bizony a korrupció melegágya is lehet, mert a hozzájuk került pénzzel elég szabadon gazdálkodnak!

Békéscsaba, 2019. május 13.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Az Európai Bizottság közleménye semmit nem számít a magyar kormánynak, nyomják tovább a mantrát, miszerint az Európai Bizottság megtámadta a magyar babaváró programot. Azt a programot, amelyen jó szerivel csak a magas jövedelműek, így a hatalom embereinek családjai képesek indulni. Havi 50 ezer forintos törlesztő-részlet indulásból, ami kizárja a több mint egymillió minimálbérest, akiknek nettója a százezret is alig éri el, és hát a közmunkásokat. A Fidesz törvénygyárában általában fazonra igazított törvények készülnek, kezdve az alaptörvénnyel, folytatva az elképesztően rájuk szabott választójogi törvénnyel, a munkavállaló ellenes munkatörvénykönyvvel, amelyet decemberben elképesztő parlamenti körülmények között kiegészítettek a rabszolgatörvénnyel.” (Részlet a Brüsszel közleményt adott ki, hogy hazudik a magyar kormány című cikkből)