Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 18691849

2018. október 21.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Orsolya napja van.
Holnap Előd napja lesz.

Dél-Békés jobban teljesít?

Munkabeszámolóba bújtatva fényezi magát Simonka György fideszes képviselő.

Fotó: Rosta Tibor / MTI

Saját újsággal népszerűsíti magát Békésben a csalásgyanús ügybe (ügyekbe – F. I.) keveredő fideszes politikus. Simonka György választókerületének minden háztartásába eljuttatta munkabeszámolónak titulált lapját. A Dél-Békés jobban teljesít című kiadványban szereplő fotók például azt mutatják, ahogy a politikus cukorkát osztogat, vagy óvodás gyerekekkel szerepel egy ünnepségen. Hogy mennyibe került mindez, és ki fizette, azt nem tudni.

Simonka György cukorkát osztogat, Simonka György óvodás gyerekekkel egy ünnepségen, Simonka György a saját újságjában. A fideszes képviselő külön újsággal, a Dél-Békés jobban teljesít című lappal lepte meg választókerülete 90 ezres lakosságát karácsonyra.

Munkabeszámolójában Simonka György arra nem tér ki, hogy a hozzá köthető cégeknél még zajlik a nyomozás költségvetési csalás gyanújával, mint ahogy a sajtóhírek szerint nála tartott házkutatásról is hallgat. Politikai karrierje azonban úgy tűnik, töretlen. Nemrég újraválasztották a Fidesz Békés megyei választmánya élére, és a kiszivárgó lista szerint Orosházán méretheti meg magát újra egyéni képviselőjelöltként 2018-ban – írja többek között a hirtv.hu.

Simonka Györgynek nem kell keresni sem a szakdolgozatát, sem a doktori disszertációját, mert érettségije sincs, nemhogy diplomája lenne. Mindez nem zavarja az egyre népszerűbb kormánypártot abban, hogy jövőre is Simonka György legyen az orosházi választási kerület jelöltje. Akad még néhány ilyen fontos potentát a Fideszben, akik bármit megtehetnek…

A Kétes helyre kerül a brüsszeli pénz című nyári összeállítás elérhető ITT

Medgyesegyháza helyett Békéscsabán épült fel egy Simonka-féle létesítmény. Azóta is üresen áll. Erről ITT

Épült uniós támogatással a szegedi Vadasparkban egy kalandpark. 2013 őszén a sajtóban elég erős visszhangot kapott, hogy a kalandparkot egy Békés megyei Pusztaottlakára bejegyzett cég építheti. Elég hosszú ideig tartott az építkezés, történtek ott jelentős túlszámlázások és egyéb dolgok is, ami miatt nyomozás folyt, és előzetesbe is kerültek a közreműködők közül, mivel 185 millió forint vagyoni hátrányt okoztak. Az mno.hu cikke a témában elérhető ITT

Az mno.hu-n megjelent írás befejező mondata egészen elképesztő: A Fidesz–KDNP helyi frakciója az átadás kapcsán még azt is hangsúlyozta, hogy „a beruházás a szegedi adófizetőknek egyetlen forintjába sem került, mert a projekt az Európai Unió támogatásával valósult meg”. Ha nem a magyar adófizetők pénze tűnik el, hanem az uniós adófizetőké, akkor fátylat rá?

Az itt kiragadott esetek valószínűleg nem szerepelnek Simonka György tájékoztató füzetében, ezért ez akár hiánypótlásnak is tekinthető…

Békéscsaba, 2017. december 22.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „Nincs hálásabb publikum a majomszínházban sem, mint amilyenek az emberek egy népgyűlésen, hol megmagyarázzák nekik, miért voltak eddig szegények, s megcsillogtatják előttük azt a távoli célt, melynek elérése érdekében újabb nyomorúságot és szenvedést kell majd lelkesen elviselniük.” (Márai Sándor)