Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23826080

2019. október 13.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Kálmán napja van.
Holnap Helén napja lesz.

Csupán egy góllal kapott ki a Vidi a Chelsea otthonában

Felesleges esélyekről beszéli olyankor, amikor egy 16 millió euró értékű csapat találkozik egy 850 millióssal – vázolta a kilátásokat egy székesfehérvári szurkoló, a Londonba kilátogató ezerkétszáz közül a csütörtöki Chelsea–Vidi FC Európa Liga-mérkőzés előtt. Bizonyára senkinek sem kell mondani, melyik együttes a gazdagabb. Ám az a szép a futballban, hogy a pénz nem mindig tükrözi a különbségeket – írja a magyarhang.org.

Két magánrepülőn érkezett meg Londonba a Chelsea-MOL Vidi-meccsre a magyar gazdasági és politikai elit színe java. Az első félidőben a tévé megmutatta a magyar miniszterelnököt, akit két oldalról Csányi Sándor és Andnan Polat török üzletember fogott közre. Utóbbi a miniszterelnök vejével, Tiborcz Istvánnal üzletelt. Ami nagyobb meglepetés, hogy Orbán előtt ült közvetlenül Schmidt Mária is, akinek a jobbján pedig Csányi Sándor egyik fia – írja fotóval ellátott cikkében az index.hu. A törökökkel, arabokkal nagyokat üzletel a kormányfő veje, a médiahadserege mégis Vona Gábort kiáltotta ki iszlámbarátnak. Schmidt Mária egyébként 2007-ben pártot szervezett a Fidesz ellenében, ami nem jött össze. Vissza is sunnyogott a húsosfazék mellé. Egyik nagy milliárdos NER-lovagnő lett belőle a nem igazán sikeres közalapítványai ellenére.

Milliárdok mentek el a felcsúti fociakadémiára, és igazi focista még nem került ki onnan. A játékosokat úgy vásárolják – szintén az adónkból, általában külföldről. A legelképesztőbb volt a kisvárdai „bevásárlás”. A határainkon túl is épülő, és a már átadott stadionok fenntartási költsége úgy nyeli az adónkat, mint kacsa a nokedlit, mert se foci, se néző.

Nem lehet tudni, hogy Orbán Viktor melyik sokszoros milliárdos (Csányi Sándor vagy Garancsi István) gépével repült. Mindketten jócskán részesülnek a munkahely-teremtési és egyéb támogatásokból, kedvezményekből, és nyerik sorra az állami és uniós beruházásokra kiírt pályázatokat.  

Békéscsaba, 2018. október 5.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „Önök egy másik civilizációból, egy másik kultúrából érkeznek, és nem mindegy, hogy egy más kultúrából érkező üzletember delegációt, befektetőt, vagy csak idelátogató családot hogyan fogadnak. Én szeretném Önöket megnyugtatni és biztosítani afelől, hogy itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják” (Orbán Viktor 2015-ben egy bankároknak tartott konferencián)