Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27035719

2020. május 20.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Bernát, Felícia napja van.
Holnap Konstantin napja lesz.

Csak a letelepedési kötvényekkel okoznak évi 170 milliárdos kiadást!

A letelepedési kötvényeket először a magyar állam árulta, vagyis az Államadósság Kelező Központ.

A bevezetés után nem sokkal Rogán Antal, aki akkoriban a parlament gazdasági bizottságának elnöke volt, rácsapott a nagy lehetőségre, törvényt módosítottak, és kivették az állam kezéből, odaadták a haveroknak a forgalmazási lehetőséget! A forgalmazás során is elég sok volt a botrány, volt ott még az egyik forgalmazónál önbetörés-féle is.

Öt év után kamattal terhelten kell az általában 350 ezer(!) eurós kötvényeket visszavásárolni. Azt, hogy a „vásárlónak” honnan van ennyi pénze, és mire kellenek neki a magyar iratok, nem vizsgálják! A hasznot az értékesítéskor a haverok zsebre vágták, a visszavásárlási kötelezettséget meg az adófizetők nyakába varrták! Évente 170 milliárd forintból talán megússzuk! A kötvényeket egyébként árulták a Mol észak-iraki olajmezőinél egy erbili áruházban is. Csak remélni lehet, hogy nem vásárolt belőle az Iszlám Állam? Azt meg már megkérdezni se érdemes, hogy a Mol olajmezőit miért az adónk terhére őrzi a magyar zsoldos hadsereg?? A letelepedési kötvény vásárlói nem estek át nemzetbiztonsági átvilágításon! Igaz, Orbán Viktor se. Ő az egyetlen olyan miniszterelnök 1990 óta, aki nincs átvilágítva! Vajon miért?

„Miközben azt hazudja magáról a Fidesz, hogy megvédi Európát a Soros által kézi vezérelt bevándorlók tömkelegétől, a Rogán féle letelepedési kötvénybiznisz jóvoltából tízezrek kaptak bebocsátást hazánkba ellenőrizetlenül!Nem elég, hogy a kormány eddig közel 100 000 000 000 forintot költött hazug propagandára, 2020-ban további 25 000 forintot vesznek ki a magyar dolgozók zsebéből a kötvény-mutyi következtében.” (Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő idővonaláról)

Békéscsaba, 2020. január 28.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Amikor néhány évvel ezelőtt itt jártam, felfedeztem, hogy létezik itt egy párt, amely (a Fidesszel) azonos módon gondolkodik. Ez nagyon inspiráló volt. Kíváncsi lettem arra, hogy miként működik, mit jelent az a politikai filozófiában, ha az ember nem keresztény, hanem muzulmán – mondta Orbán Viktor, a CDI egyik alelnöke a vezetőségi ülés utáni sajtótájékoztatón, utalva a rendezvényt megszervező indonéz kormánypártra, a Nemzeti Ébredés Pártjára (PKB).” (Részlet az Orbán együttműködne a mérsékelt muszlim pártokkal című cikkből)” Meg a türk diktátorokkal, főleg Erdogan török elnökkel, a vietnámi és a kínai kommunistákkal, az oroszokkal, a határon túli magyarokkal, de a határon belüli magyarokkal, vagyis az ELTARTÓIVAL nem igazán…

Emlékeztető: „Rács mögé kell juttatni azokat, akik ellopták a nemzet vagyonát.” (Orbán Viktor, 2009) Ellenzékben még tudta!

Emlékeztető: „Arra az újságíró kérdésre, hogy mit lehet kezdeni majd a Fideszt ért korrupciós ügyekkel, Lánczi úgy felel, hogy „amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája” (Részlet a Századvég alapítvány volt vezetőjével készült interjúból)