Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25247780

2020. január 19.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Sebestyén napja van.
Holnap Ágnes napja lesz.

Csúcsot dönthet idén a külföldi vendégmunkások száma!

Stummer János országgyűlési képviselő idővonaláról:

Idehaza százezrek vannak munka nélkül és még többen hagyták el az országot, hogy kivándoroljanak Nyugat-Európába.

A legfrissebb adatok szerint eközben 22 %-kal nőhet a vendégmunkások száma:

60 százalékuk (30 ezer fő) ukrán állampolgárságú, 4 ezer szerb, de több ezer vietnámi, kínai, indiai is érkezik idén.

Leginkább rejtélyes számomra a 10 ezer „egyéb állampolgárságú” személy.

Ők vajon kik és honnan jönnek?

Az mfor.hu cikke a témában elérhető ITT !

Forrás: Facebook

sokkaljobb-kommentár: Erdogán török elnök november 7-én Budapestre érkezik. 3000 török vendégmunkás fog a Mol új tisza részlegére dolgozni. Az adónkból építenek nekik konténervárost. Nem lehet tudni, hogy a nagy diktátor mennyi adóforintunkat vág megint zsebre! Milliárdok mentek el Gül Baba türbéjére és a szigetvári kutatásra, ahol a szultán ideiglenes sírhelyét keresik. Lehet, hogy már megvan, és azt is megtekinti majd. Németországban három millió török telepedett már le, remélhetőleg nem hagyjuk le ezt a létszámot. „Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A határozat szerint a kormány egyetért azzal, hogy Magyarország további pénzügyi hozzájárulást nyújtson a „Törökország-támogató Menekültügyi Eszköz” 2018-2019. évi működéséhez. Ennek keretében összesen 7 870 809 eurós összeg pénzügyi kötelezettségvállaláshoz szükséges tanúsítványt ír alá a pénzügyminiszter. Ebből 1 777 228 eurót jövőre, a fennmaradó több mint 6 millió eurót a 2020-2023. években kell biztosítani – áll a határozatban.” (Részlet a Több millió euróval támogatja Magyarország a török menekültügyet című cikkből) Támogatjuk annak ellenére, hogy a migránsokat rászabadítja Görögországra, vagyis Európára! Ezúttal vajon hány milliárd adóforintunkkal fog távozni? És mennyire fogják a török vendégmunkások újabb romantikus elemmel szebbé tenni az életünket? (lásd az alábbi két részlet második részletében az orbáni kijelentést!)

Putyin előbb, október 30-án érkezik.

Békéscsaba, 2019. szeptember 30.

F. I. – M. K. M.

Két részlet A nemzeti kaméleon című cikkből:

„Az túl egyszerű lenne, ha a Soros Györgyhöz fűződő viszonyát kezdenénk elemezni, vagy akárcsak felidéznénk a ma már konzervatív kereszténydemokráciát építő kormányfő azon korábbi parlamenti beszédét, amikor a papsággal közölte, csuhások térdre, imára. Vagy idézhetnénk napestig azt, amikor 2010 előtt az állami pénzek lenyúlását az egyik legfőbb bűnnek nevezte, illetve kiállt a sajtószabadság mellett. Utóbbival persze nem egyezik meg a Sargentini-jelentés vitája alkalmából elhíresült mondata, miszerint ők sose hallgatnák el a más véleményeket.”

„De emlékezzünk csak arra, hogy amikor Finnország miniszterelnökével tárgyalt, a két nép rokonságát, nyelveink közös származását dicsőítve, majd Krigizisztánban járva ugyanerről szemrebbenés nélkül megállapította, hogy nem is finn, hanem a türk nép a rokonunk. Orbán Viktor, a keresztény Európa és a magyar haza nagy védelmezőjeként Erdogan török elnök budapesti látogatásán nem győzte kiemelni, hogy a 150 éves török megszállás mennyi romantikus elemmel bírt. Majd október 23-ai ünnepi beszédében már oszmán hódítókról beszélt, akiknek az Európát fenyegető támadásaik ellen Dobó István, az egri vár kapitánya, Szondi György, a drégelyi palánkvár parancsnoka, vagy éppen Zrínyi Miklós, a szigetvári hős példát mutatott – nemcsak a magyarságnak, hanem a keresztény világnak” Forrás: Magyar Hang