Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 18691556

2018. október 21.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Orsolya napja van.
Holnap Előd napja lesz.

Budapest–Belgrád vasútvonal, Paks II., államadósság

A Budapest–Belgrád vasútvonalat Kína fogja használni kínai áruszállításra. Mivel nem úgy szerepel, hogy Budapest–Kelebia, valószínűleg mi építtetjük meg a szerb területen is. Az árut a görögországi Pireusz kikötőjébe szállítják. Tessék ránézni, milyen messze van Belgrádtól! Még közbe van a hegyes-völgyes Macedónián és jelentős terület Görögországban.

Budapest–Belgrád között 160 km/óra sebességgel robogna a tehervonat, ami nagyon megdrágítja a beruházást! Vajon muszáj egy tehervonatnak 160 kilométerrel robogni? Belgrádtól Pireuszig meg tyúklépésben fog közlekedni? Légvonalban a Budapest–Pireusz közötti távolság 1126 kilométer. Budapesttől Kelebiáig 160, Kelebiától Belgrádig szintén 160 kilométer. Vagyis 760 kilométeren megépül az 1126 kilométeres távolságon a vasút…

Mivel egyszerre épül Paks II. és a Budapest–Belgrád vasútvonal, ezért kínai kolóniák fognak hozzánk betelepülni, ők fognak a vasúton dolgozni, nem a magyar közmunkások. Az ezzel kapcsolatos szerződések 30 évre titkosak. Magyar beszállítás viszont lesz, például követ az Orbán Győző-féle kőbányából fognak majd odaszállítani. Az is lehet, hogy Szijjártó Péter édesapja, a vasútépítő mérnök Szijjártó István is feladathoz jut, és esetleg Mészáros Lőrinc is, mert nála nélkül már nem igazán létezik semmi az országban. Még tojástermelés sem.

Hallottam már sok lehetőséget, de ilyen lehetetlent, amelybe belenavigálta az országot a harmadik Orbán-kormány, még nem! Kína ad rá 750 milliárd forint hitelt, kínai munkások építik, Kína fogja használni a vasútvonalat, és a leszegényített magyarok fizetik vissza a hitelt! Hát így a bolond is tud beruházni! Szakértők szerint 2400 év alatt térülhet meg, de a legoptimistább becslések szerint is kell rá vagy ezer esztendő.  

Paks II-re 4000 milliárd forint kedvezőtlen kamatozású hitelt veszünk föl az oroszoktól. Ez és a kínai hitel, valamint a megugrott államadósság (már nem az IMF-nek vagyunk eladósodva, jelentős a belső eladósodás kincstárjegyben, állampapírban) bizony nagyon lerombolja azoknak az illúzióját, akik még bíztak a szebb jövőben.

A választások előtt ezekről a dolgokról nem esik szó, egyelőre mennyországról, fizetésemelésekről, nyugdíjprémiumról zengedezik a közmédia, és a sikerekről. A pokol ajtaja a választások után jövő áprilisban ránk csapódik. Mint egykor a vasfüggöny.

A Jobbikot a választásig ledarálják, anyagilag addig teljesen tönkreteszik az illiberális demokrácia és a sajtószabadság nagy dicsőségére! Vajon hányadik párt már a Jobbik, amelyet a Fidesz ledarál? A remény hal meg utoljára, de már nagyon rossz bőrben van szegény. A magyar társadalom egyharmada már feladta, már nem is az út szélén várakozik, hanem az árokba. A választás után tovább folytatódik a kilakoltatás, és már nemcsak a devizahitelesek kerülnek sorra, hanem a közműszámlákkal tartozók is! A társasházakban élők adósságállománya meghaladta a hét milliárd forintot.

Békéscsaba, 2017. december 7.

Anton

Emlékeztető 1.: „Kína előrehaladásának legnagyobb motorja a szegénység volt. Ezt kell csinálni Magyarországon is, mert aki szegény és kifosztott, végig fogja dolgozni a napi 18 órát!” (Demján Sándor milliárdos, a 100 leggazdagabb magyar listájának negyedik helyezettje 160 milliárdos vagyonnal)

Emlékeztető 2.: „Az Orbán-kormányok mindig megígérték az államadósság csökkentését, de hát ez úgy nem sikerül, hogy közben dübörög a kormányzati korrupció! Az államháztartási hiány 2017. első félévében 911,2 milliárd forint. Az államadósságunk 26 770 milliárd forint, a Visegrádi 4-ek közül a legmagasabb. Az államadósság 22 milliárd forint volt 1990-ben, miután a nemzeti vagyonunk is odalett, „sikerült” megsokszorozni úgy, hogy közben az állampolgárokat terhelő megszorítások egymást érték! Jelenleg az egy főre jutó államadósság összege csecsemőtől az aggastyánig 7,1 millió forint. Az idős magyarok sérelmére elkövetett bűncselekményeket átnevezték öregezésnek, a korrupciót alkotmányos kiadásnak, ettől azonban a tények nem változnak. A korrupcióval kapcsolatban egyre többször jut eszünkbe a Keresztapa című film, vagy a Polip című 10 évadból álló olasz televíziós sorozat. Néhány film és sok filmsorozat is elkészülhetne már a magyarországi cselekedetekből. A korrupció leállítása helyett folyamatosan riogatja a kormány azokat, akiket kifoszt!” (Részlet a Megtalálták a kiskaput Rogánék című cikkből)