Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27027272

2020. május 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

Brüsszel közleményt adott ki, hogy hazudik a magyar kormány

Az Európai Bizottság szerint homlokegyenest mást kommunikál a Fidesz, mint ami valójában igaz a babaváró hitelprogrammal kapcsolatban.

Téves az értesülés, miszerint az Európai Bizottság megtámadta volna az úgynevezett babaváró hitelprogramot. Ezzel szemben a magyar hatóságok maguk kezdeményeztek egyeztetést az Európai Bizottsággal a hitelprogram kapcsán. A Bizottság a mai napig nem adott ki semmilyen hivatalos állásfoglalást a programról, és vizsgálatot sem indított ez ügyben – reagált hivatalos közleményében az Európai Bizottság – írja a hvg.hu.

Kamuhírrel riogat a kormány. A Magyar Nemzet a szombati címlapját és egy államtitkár a hétvégéjét is feláldozta arra, hogy elhitesse: ha csúszik az új, elvileg gyermekvállalást ösztönző program, az azért lesz, mert a brüsszeli bürokraták megtámadták azt. Csakhogy a brüsszeli bürokratáknak fogalmuk sincs, miről van szó, hiszen a kormány ugyan kérte, egyelőre mégsem indult semmiféle vizsgálat a babaváró támogatás ügyében. (index.hu)  

Az Európai Bizottság közleménye semmit nem számít a magyar kormánynak, nyomják tovább a mantrát, miszerint az Európai Bizottság megtámadta a magyar babaváró programot. Azt a programot, amelyen jó szerivel csak a magas jövedelműek, így a hatalom embereinek családjai képesek indulni. Havi 50 ezer forintos törlesztő-részlet indulásból, ami kizárja a több mint egymillió minimálbérest, akiknek nettója a százezret is alig éri el, és hát a közmunkásokat. A Fidesz törvénygyárában általában fazonra igazított törvények készülnek, kezdve az alaptörvénnyel, folytatva az elképesztően rájuk szabott választójogi törvénnyel, a munkavállaló ellenes munkatörvénykönyvvel, amelyet decemberben elképesztő parlamenti körülmények között kiegészítettek a rabszolgatörvénnyel.

Az Európai Bizottság elleni nekifeszülés vajon mit hozhat a kormány konyhájára? Mivel nagyon sokan csak a hazug közmédiából tudnak tájékozódni, a bizottság aljas támadására lesznek csak figyelemmel, arra nem, hogy ez a magatartás Magyarországnak károkat okozhat! Mindent feláldoznak azért, hogy minél több képviselőt tudjanak kijuttatni az unióba, de azt előre nem mondják meg, hogy melyik frakcióba fognak beülni a képviselőik! Ha nem a legerősebb néppártiba, az bizony nem fog jót tenni a következő évek uniós költségvetési tervének.

Békéscsaba, 2019. május 13.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: A hazugságokat terjesztők figyelmébe: A tíz parancsolat 8. parancsolata így szól: Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!

Emlékeztető: „Aki Magyarország, főleg a magyar vidék sorsát kicsit is ismeri, elképed azon, hogy a lepukkanó félben, vagy már lepukkant területek miért nem érik el a nemzetinek és kereszténynek mondott kormánynak az ingerküszöbét? Miért csak a stadionok és a temérdek felesleges beruházás a fontos? Rengeteg fa esik áldozatul a megalomániának, és betontengerré alakul át az ország, főként a főváros. A nyári hőségek fokozódnak, ami elől vajon hová fog menekülni a városi lakosság? Egy régi kedvenc mondás: Nyugi dagi, nemcsak foci van a világon! Nálunk egyelőre a focié a főszerep!” (Részlet a Stadionok országa leszünk? című cikkből)