Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27087604

2020. május 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Eszter napja van.
Holnap Orbán napja lesz.

Borkai Zsolt lányának is van egy több tízmilliós lakása

Borkai Zsolt és családja jóval nagyobb lábon él, mint amit a polgármesteri fizetés és az olimpiai járadék lehetővé tenne – ezt állítja Hadházy Ákos, aki be is mutatta a győri polgármester lányának nevén lévő lakást.

A független képviselő azt írja, hogy a politikus akkor 22 éves lányának 2014 végén vásároltak egy Duna-parti lakást egy újonnan épült elegáns lakópark hatodik emeltén. A „szerény hajlék” – ahogy Hadházy Ákos fogalmazott – 88 négyzetméteres, 2+1 fél szobás és tartozik hozzá egy 57 négyzetméteres terasz is. A korabeli ingatlanárak alapján legalább 40, de inkább 45 millió forint lehetett.

A folytatás további elérhetőséggel ITT !

Forrás: magyarhang.org

A Borkai család minden tagja nagyon jól jár! Erről ITT !

Emlékeztető: Pont abban a balatoni luxus apartmanházban vett üdülőt Rákosfalvy Zoltán, a győri polgármesterrel szexpartizó ügyvéd, ahol Polt Péter és a felesége is  ingatlantulajdonos lett, írja a tulajdoni lapok adatai alapján az Átlátszó. A főügyész és felesége 2016-ban vett apartmant a balatonfüredi apartmanházban, akárcsak a győri ügyvéd-kaszinótulajdonos.  Rákosfalvy volt az, aki hatalmasat szakított azzal, hogy elhappolta a győri önkormányzat elől azokat a szántókat, amiken később az Audi épített logisztikai központot. Közben persze Borkainak dolgozott, és az egyik általa kapott cég most is egymilliós fizetést biztosít a polgármester fiának.” (Részlet a Pont ugyanabban az apartmanházban van nyaralója Polt Péternek és Borkai ügyvédjének című cikkből)

Emlékeztető: „Miközben a magyarok még fel sem ocsúdtak a sokkból, hogy Borkai polgármester maradhat, Orbán Viktor éppen a Türk Tanácsban udvarol Nazarbajevnek, persze csak miután jó sok közös kép készült róla meg a véres kezű Erdogánról. A kazahok elbaszijának (nemzetvezetőjének) azt mondta:„Sok magyarban van kipcsak vér. Ezeknek van önkormányzatuk. És Nazarbajev elnök úr a mindenkori elnöke a magyar kipcsak törzseknek is.” (Részlet a Magánbűnök, közerkölcsök című cikkből) Így udvarolt a miniszterelnök a kommunista elbaszinak.