Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27121042

2020. május 27.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Hella napja van.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.

Borkai Zsolt két és fél perces sajtótájékoztatója

2019. október 15-én biztonsági intézkedések közepette bejelentette, hogy kilép a Fideszből, de Győr polgármestere marad.

A bejelentést megelőző napon Budapesten három Fideszes vezető előtt (Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök Bakuban tartózkodott) a szőnyeg szélére állt, és amit ott eligazításként kapott, azt jelentette be Győrben. Hogy ez elég lesz-e az „üdvösséghez”, a polgármesteri szék megtartásához, nem lehet még tudni. A korrupciós ügyeket egyelőre háttérbe szorította a Horvátországban az Adrián egy jachton végrehajtott „buli”. Az eset téma volt a horvát parlamentben is, és megindult a nyomozás az eset körülményeiről.

„A velem kapcsolatos történések nem kell morális hátrányt hozzanak a Fidesz–KDNP-nek, ezért a következő időszakban, kilépve a Fideszből független polgármesterként fogom folytatni”

A magyarhang.org cikke a témában további elérhetőséggel ITT !

„Pont abban a balatoni luxus apartmanházban vett üdülőt Rákosfalvy Zoltán, a győri polgármesterrel szexpartizó ügyvéd, ahol Polt Péter és a felesége is  ingatlantulajdonos lett – írja a tulajdoni lapok adatai alapján az Átlátszó. A főügyész és felesége 2016-ban vett apartmant a balatonfüredi apartmanházban, akárcsak a győri ügyvéd-kaszinótulajdonos.  Rákosfalvy volt az, aki hatalmasat szakított azzal, hogy elhappolta a győri önkormányzat elől azokat a szántókat, amiken később az Audi épített logisztikai központot. Közben persze Borkainak dolgozott, és az egyik általa kapott cég most is egymilliós fizetést biztosít a polgármester fiának.” (Részlet a Pont ugyanabban az apartmanházban van nyaralója Polt Péternek és Borkai ügyvédjének című cikkből) (Borkai Zsolt feleségének teniszpályával is „felszerelt” birtoka van.)

Nemcsak onnan húz jövedelmet a fiatalember, közpénzből is támogatják. Erről ITT !

Borkai Zsolt pedagógus feleségének teniszpályás birtoka van. Erről bővebben ITT !

A gazdagodás, illetve a korrupció nem kapott hangsúlyt, pedig kellett volna! Volt egy olasz film, amelynek az volt a címe, hogy A vizsgálat lezárult, felejtse el! Vajon a győriek elfelejtik azt, ami most történt velük, és lenyelik a békát? Magyar adóforintokról is bőven szó van, a magyar társadalom továbbra is szundikál?  

Békéscsaba, 2019. október 16.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Nem mellesleg Szijjártó Péter és Tarsoly Csaba a győri képviselő-testület padsoraiban egymás mellett ült. Kiderült a botrány során, hogy a külkereskedelmi és külügyminisztérium előszeretettel fektette be az állami pénzt a Quaestor-ba. Az utolsó pillanatban Tarsoly haver a külügynek kiadta a milliárdokat. Elszámoltatás és felelősségre vonás nélkül. Nagyon sokat buktak és buknak a magyar adófizetők az úgynevezett keleti nyitással is. Magyarország nem az uniós tagállamokkal ápol jó kapcsolatokat, hanem ázsiai kommunista országokkal és ázsiai diktátorokkal.” (Részlet az Összeállítás a Győrben történtekről című cikkből) Most meg sikerült az unióban egyedüli országként kiállni a török diktátor észak-szíriai népirtása mellett…